AfterDawn logo

Logitech mahdollistaa nyt ChatGPT:n käytön yhdellä näppäimen painalluksella

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Oheislaitteiden valmistaja Logitech on viimeisen vuoden ajan panostanut Logi Options+ -ohjelmistonsa kehitykseen tuomalla siihen uusia toimintoja.

Viime vuonna MX Keys S -näppäimistön ja MX Anywhere 3S -hiiren kanssa ohjelmistoon esiteltiin Smart Actions -pikatoiminnot, jotka auttavat tehostamaan tylsiä, toistuvia ja tavanomaisia toimintoja, joissa helpotus paitsi nopeuttaa myös ehkäisee tekemästä virheitä.

Nyt ohjelmistoon on lisätty Logi AI Prompt Builder -toiminto, joka nopeuttaa OpenAI:n ChatGPT:n käyttöä useilla Logitechin näppäimistöillä ja hiirillä.

Logi AI Prompt Builder on lisäikkuna, joka avautuu Logi Options+ -sovelluksen avulla yhden napin painalluksella.

Käyttäjä voi esimerkiksi valita haluamansa tekstin ja antaa Logi AI Prompt Builderin muotoilla teksti uudelleen, tehdä siitä yhteenveto tai kääntää sen vaikkapa suomeksi.


Logi AI Prompt Builder on saatavana ilmaiseksi Windows- ja Mac-käyttäjille Logi Options+ -sovelluksen kautta. Sen voi asettaa toimimaan Logi Options+ -ohjelmistoa käyttävään Logitechin näppäimistön tai hiiren painikkeeseen. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi Lift, MX Master 3S, MX Keys S ja Wave Keys.

Logitech myös julkaisi Signature AI Edition M750 -hiiren, jossa on oma kokonaan painike toiminnon suorittamista ajatellen. Hiiri on kuitenkin saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa.

Tämä mahdollisesti siitä syystä, että Logi AI Prompt Builderin käyttöliittymä toimii toistaiseksi vain englanniksi, mutta komentoja sille voi antaa myös suomeksi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki