AfterDawn logo

Logitechin uusi pystymallinen hiiri tarjoaa käyttömukavuutta pienille ja keskikokoisille käsille

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Oheislaitteiden valmistaja Logitech esitteli uuden pystymallisen Lift -ergohiiren, joka on ihanteellinen pienille ja keskikokoisille käsille. Lisäksi siitä on saatavilla oma malli vasenkätisille.

Pystymallisen hiiren ansiosta kämmenosan ei tarvitse taipua hiiren päälle. Sen sijaan hiirtä käytetään kämmen pystyasennossa ikään kuin kättelyasennossa, jolloin pikkusormi nojaa pöytätasoa vasten. Tämä vähentää käsivarteen kohdistuvaa rasitusta, mikä ehkäisee lihasten ärtymistä ja rasittumista tehokkaasti.

"Ergonomia ja käyttömukavuus ovat keskeisessä roolissa työhyvinvoinnissa", kommentoi Logitechin ergonomiatuotteiden johtaja Olessia Hageman.

"Ajatuksemme siitä, että työskentelemme paremmin voidessamme paremmin, toteutuu tällaisten tuotteiden kohdalla erinomaisesti. Lift-ergohiiri onkin suunniteltu ensisijaisesti runsaasti päätetyötä tekevien hyvinvointi mielessämme."

Hiiressä on äänetön ja älykäs SmartWheel-vierityspainike, joka mahdollistaa nopean ja tarkan hallittavuuden isoja tiedostoja ja verkkosivuja selatessa. Lisäksi hiiressä on omat paikkeet peukalolle.

vihreään paitaan pukeutunut henkilö pitää kädessään vaaleanpunaista Logitech lift hiirtä

Lift-hiiri on langaton. Bluetoothin avulla yhdistettävä hiiri on monipuolisesti yhteensopiva Windows-, macOS-, Linux-, Chrome OS-, iPadOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa. Lisäksi hiiri tukee yhteyttä Logi Bolt -vastaanottimella. Virtaa hiirelle antaa AA-paristo, joka toimitetaan pakkauksen mukana.


Hiiressä on Easy-Switch-painike ja Logitech Flow -toiminto, jotka mahdollistavat helpon käytön kolmen eri laitteen välillä.

Logitech Lift tulee myyntiin huhtikuun aikana 79 euron kuluttajahintaan. Lisätietoa saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki