AfterDawn logo

Jimm's PC Store menetti yhteistyökumppaninsa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Turkulainen tietotekniikan ja viihde-elektroniikan jälleenmyyjä Jimm's PC-Store on päätynyt kohun keskelle, sillä se on myynyt noin 3500 dronea Luminor Oy:lle, jonka puolestaan epäillään toimittaneen laitteet Venäjälle sotakäyttöön.

Jimm's itse julkaisi vastineen syytöksiin io-techin keskustelualueilla, joissa yhtiön toimitusjohtaja perustelee isoja kauppoja mm. "myyntihuumalla" ja sillä, ettei yhtiö epäillyt tuotteiden päätyvän Venäjälle.

Jimm'sin toimintaa ei ole katsottu hyvällä ja se onkin kommenttien perusteella menettänyt runsaasti asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita.

Yhteistyön Jimm's PC-Storen kanssa on lopettanut ainakin teknologiasivusto io-tech, jonka yhteistyökumppanina Jimm's on toiminut sivuston perustamisesta eli vuodesta 2017 lähtien, e-urheiluorganisaatiot Ence ja Havu Gaming sekä viestintätoimisto Visionist.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki