AfterDawn logo

Nokia Streaming Box 8010 sai Android 12 -version

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Vuoden 2022 lopulla julkaistu ja myöhemmin Suomeen myyntiin saapunut Nokia Streaming Box 8010 -mediatoistin on saanut suuremman päivityksen.

Laite on tähän asti käyttänyt Android 11 -versiota, mutta uusi, lähes gigatavun kokoinen päivitys tuo mukanaan Android 12 -version.

Päivitys muun muassa tuo lisää vaihtoehtoja kuvaan ja ääneen. Android 12:n myötä kuvanopeuden voi asettaa samaksi sisällön kanssa, jotta sisältö toistuu TV:ssä ilman nykimistä. Äänen lisäasetuksiin on tuotu ominaisuus "AC4 dialogue enhancement", jonka pitäisi parantaa ja tehostaa puhetta videoissa.

Päivitys tuo tietoturvaan päivitys nostamalla tietoturvakorjauksen tason joulukuulle 2023. Lisäksi tietoturvaan liittyen Android 12 mahdollistaa kameran ja mikrofonin käytön kaikilta sovelluksilta.

Laitteen ilmoitus myös kertoo, että päivitys korjaa bugeja ja parantaa laitteen suorituskykyä.

Nokia Streming Box 8010 päivitys tuo mukanaan Android 12 version


Android 12 -versio on käytössä esimerkiksi Google TV with Chromecast -laitteissa. Android 13 -versiota ei laitteissa nähdä, sillä Google jätti tämän version kokonaan. Android 14 on parhaillaan kehityksessä, mutta toistaiseksi sitä ei vielä ole virallisesti julkaistu.

Lue: Nokia Streaming Box 8010 arvostelu.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki