AfterDawn logo

Budbee aloitti pakettien toimittamisen Porin ja Rauman alueilla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Budbee, osa Instabee Groupia, jatkaa kasvuaan Suomessa ja on laajentanut koti- ja pakettiautomaatti-palvelunsa kahteen uuteen kaupunkiin: Poriin ja Raumalle.

Budbeen mukaan laajentumisen myötä 120 000 uutta kuluttajaa pystyy hyödyntämään sen pakettipalveluja.

Alueille sijoitetaan aluksi noin 25 pakettiautomaattia. Pakettiautomaatit sijaitsevat sellaisilla alueilla, joiden ohi kuljetaan esimerkiksi työmatkalla tai ruokakaupassa käynnin yhteydessä.

Raumalla Budbee toimittaa paketit automaatteihin, mutta Porissa asuvilla kuluttajilla on myös lisäksi mahdollisuus valita kotiinkuljetus ja saada verkkokauppatilauksensa kotiovelle asti toimitettuna.

"Päätimme vuoden 2023 todella merkittävin tuloksin ja palvelumme erinomaisella laadulla, mikä ilmenee saamissamme palautteissa sekä kuluttaja-asiakkailtamme että verkkokauppakumppaneiltamme. Ympäristöystävällisyys on edelleen keskiössä Suomen markkinoilla, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota kaikki palvelumme uusiutuvalla dieselillä ja sähköllä. Kasvava kiinnostus palveluihimme johti Porin ja Rauman avaamiseen ja olemme iloisia voidessamme tarjota palvelumme 120 000:lle uudelle suomalaiselle kuluttajalle", sanoo maajohtaja Olli Immonen.


Muutama kuukausi sitten Budbee avasi uuden terminaalin Vantaalla, joka mahdollisti toimitusalueiden laajentamisen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki