AfterDawn logo

Uudessa MTV Katsomo -palvelussa maksava asiakas ei näe kaikkia ilmaisohjelmia

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

MTV hiljattain yhdisti MTV Katsomon ja C Moren sisällöt yhdeksi palveluksi, MTV Katsomoksi. Palvelussa on tarjolla ilmaista katseltavaa, mutta enemmän sisältöä nähtäville saa maksua vastaan.

Nyt palvelussa on paljastanut varsin erikoinen tilanne, josta Ilta-Sanomat uutisoi.

IS kertoo, että vaikka asiakkaalla on maksullinen tilaus päällä, hän ei näe kaikkea maksutonta sisältöä palvelussa. MTV Katsomon asiakaspalvelu kehottaa tällaisessa tilanteessa luomaan toisen tunnuksen maksuttoman sisällön katseluun.

MTV:n sisällöistä ja kanavista vastaava johtaja Iina Eloranta kertoo IS:lle, että tilanne johtuu kahden eri palvelun sisältösopimuksista.

"Palveluilla on ollut erilaisia sisältösopimuksia, jotka määrittävät miten voimme ohjelmia esittää. Jotkin sopimukset rajaavat, että saamme esittää sisältöä vain maksutta. Oikeus maksullisessa palvelussa esittämiseen saattaa näiden sisältöjen kohdalla olla esimerkiksi toisella toimijalla", kommentoi Eloranta IS:lle.


IS:n mukaan MTV pyrkii yhdenmukaistamaan sopimuksia, mutta toistaiseksi siis joidenkin sisältöjen katselu ei onnistu maksullisella tilillä.

Tällaisia ohjelmia ovat esimerkiksi American Horror Story ja Selviytyjät.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT