AfterDawn logo

Päivän diili: mukautettava ja monipuolinen Xbox Elite Series 2 -ohjain maksaa nyt 129 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Xbox Series X|S -konsolin mukana toimitettava tavallinen Xbox-ohjain ei välttämättä kaikkien pelaajien makuun riitä. Ratkaisuna tähän Microsoft tarjoaa Elite Series 2 -ohjaimen, jota saa myydään nyt edullisemmalla hinnalla.

Xbox Elite Series 2 -ohjainta on myyty viimeisen kolmen kuukauden ajan noin 159 euron hinnalla, mutta nyt ohjainta saa 129 eurolla. Myös ohjaimen Elite Series 2 Core -versio on alennuksessa ja sitä myydään alle satasella.

Xbox Elite Series 2 -ohjainta voi mukauttaa, sillä esimerkiksi peukalosauvan päällisen, suuntapainikkeen ja paddle-painikkeet voi vaihtaa.

Vuosi sitten julkaistu Elite Series 2 Core on hieman pelkistetympi versio. Ohjaimet sisältävät samanlaisia ominaisuuksia, kuten säädettävän jäykkyyden peukalosauvat, lyhyemmät liipaisinlukitukset, kattavan kumipinnoitteen ja 40 tunnin akunkesto, jonka saa ladattua USB-C -kaapelilla.

Elite 2 -ohjaimen mukana tulee lataustelakka, kotelo, 4 paddle-painiketta ja lisäpeukalosauvat.

Päivän diili


Tarjous löytyy Gigantilta.


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT