AfterDawn logo

Päivän diili: huhtikuussa julkaistu kompakti Sonyn kaiutin maksaa nyt 99 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sony julkisti huhtikuussa Ult Power Sound -sarjan kaiuttimet ja nyt näitä kaiuttimia myydään alennetuin hinnoin.

Sarjaan kuuluu kolme mallia, jotka ovat Ult Tower 10, Ult Field 7 ja Ult Field 1.

Joukon edullisin on Ult Field 1. Sen suositushinta on 150 euroa, mutta nyt kaiutinta saa 99 eurolla. Myös muiden mallien hinnat ovat laskeneet. Ult Field 7:n suositushinta on 550 euroa ja nyt sitä myydään 399 eurolla, kun taas Ult Tower 10:n hinta on laskenut 1100 eurosta 849 euroon.

Ult Field 1 on kompakti kaiutin ja se on suunniteltu kannettavaksi mukaan. Kuljetusta helpottaa kantohihna, ja akunkesto yltää jopa 12 tuntiin. Kaiutin on myös pölyn- ja vedenkestävä IP67-luokituksen myötä.

Äänen osalta sen luvataan tarjoavan etenkin laadukasta bassoääntä.

Ult Field 7 on tehokkaampi laite. Siinä on kaksi erillistä äänitilaa, jotka tuottavat joko syvää ja matalataajuista bassoa tai voimakasta ja iskevää bassoa. Ult Field 7:n voi myös ottaa mukaan vaikkapa rannalle IP67-luokituksen myötä ja akunkesto yltää jopa 30 tuntiin.

Suuri ja voimakas Ult Tower 10 puolestaan toimii suuremmilla alueilla tehokkaammin. Siinä on esimerkiksi monisuuntainen 360° Party Sound -ominaisuus tuottamassa ääntä joka suuntaa sekä musiikin tahdissa toimiva valaistus.

Päivän diili


Tarjous löytyy Gigantilta.


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki