AfterDawn logo

Disney+:n hinta nousi Suomessa - Mainoksilla varustettu tilaus käyttöön muutamissa maissa Euroopassa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Aiemman ilmoituksen mukaisesti Disney+ nosti hintojaan Suomessa 1. marraskuuta alkaen.

Palvelun hinta oli aiemmin 8,99 euroa kuukaudessa tai 89,90 euroa vuodessa. Uudet hinnat ovat 10,99 euroa kuukaudessa tai 109,90 euroa vuodessa.

Toistaiseksi Suomessa on saatavilla vain yksi tilausvaihtoehto (Premium), joka tarjoaa 4K-tarkkuuden, Dolby Atmos -äänen, Dolby Vision -tuen ja katselun neljällä laitteella samanaikaisesti.

Muutamat Euroopan maat kuitenkin saivat 1. marraskuuta alkaen käyttöönsä mainoksilla varustetun vaihtoehdon (Standard with Ads). Maat, joissa uusi tilausmuoto tuli käyttöön ovat Ruotsi, Tanska, Norja, Saksa, Ranska, Italia, Espanja, Sveitsi ja Iso-Britannia.

Mainoksilla varustettu tilaus maksaa 5,99 euroa kuukaudessa. Tilaus sisältää kuvan Full HD -tarkkuudella ja Dolby Digital 5.1 -äänellä. Katselua voi toteuttaa kahdella laitteella samanaikaisesti, mutta latauksia ei voi tehdä.


Mainoksia näytetään noin neljän minuutin edestä tuntia kohden. TV-sarjojen kohdalla mainoksia näytetään ennen ohjelman alkua ja sen aikana, mutta elokuvien kohdalla vain ennen alkua.

Vaihtoehtona löytyy myös tavallinen tilaus ilman mainoksia (Standard), jossa kuva yltää Full HD -tarkkuuteen ja latauksia voi tehdä. Tämän hinta on 8,99 euroa kuukaudessa.

Suomen osalta ei toistaiseksi ole tiedossa, tuleeko mainoksilla varustettu tilaus täällä saataville.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT