AfterDawn logo

Tinder Matchmaker -toiminto saapuu, voit ulkoistaa potentiaalisten kandidaattien etsinnän kaverillesi

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Jokainen nykyaikaisen deittailun ihmemaassa sormensa polttanut ja mielenterveytensä osittain tuhonnut tietää, miten raskaaksi se välillä käy. Ja monilla meistä on tietysti myös ystäviä, jotka ovat täysin vakuuttuneita siitä, että valitset deittiseurasi aivan väärin.

Tähän ajatusten yhtälöön osuukin maailman suosituimman deittisovelluksen Tinderin tuorein innovaatio, nimeltään Matchmaker. Siinä Tinder-tilin omistaja voi lähettää kutsun ystävälleen - tai vaikkapa äidilleen - hoitamaan sopivien ehdokkaiden seulonta puolestaan.

Kutsun saaneen käyttäjän ei tarvitse luoda Tinder-profiilia itselleen, joten parisuhteessa olevankin tuttavan voi valjastaa maistamaan palan nykyaikaisen nettideittalun riemuja.

Kutsun hyväksynyt käyttäjä pääsee tämän jälkeen selaamaan Tinderin valikoimaa aivan kuten profiilin oikea omistajakin. Ulkoistetun Tinder-selaajan valikoimat profiilit löytyvät erillisestä osiosta, mutta kaverin valikoimista profiileista täytyy kuitenkin itse "tykätä" ennen varsinaisen matchin syntymistä. Eli kaverit toimivat vain eräänlaisena suodattimena potentiaalisten profiilien suhteen.


Ruutukaappaus Tinder Matchmaker -toiminnosta

Apuvoimilla on kuitenkin vain 24 tuntia aikaa seuloa valikoimasta sopivimmat kandidaatit varsinaiselle Tinderin käyttäjälle, sillä kutsulinkillä lähetetty pääsyoikeus sulkeutuu vuorokauden kuluttua käyttöönoton jälkeen.

Ominaisuus on saatavilla kourallisessa maita jo nyt, mutta laajenee myös Suomeen lähikuukausien aikana.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT