AfterDawn logo

Tinder Select -tilaus: Superkallis hinta, hurjat ominaisuudet

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Maailman suosituin deittipalvelu Tinder on avannut täysin uudenlaisen tilausvaihtoehdon palveluunsa.

Tinder Select maksaa hurjat 500 dollaria kuukaudessa (noin 473 euroa).

Mutta vaikka päättäisit todistaa kaikille, että luottokortilta löytyy kyllä katetta, et todennäköisesti voi tilata palvelua.

Tinder Select on eräänlainen deittimaailman "musta amex", eli sen käyttäjäksi kutsutaan Tinderin toimesta ja tilaajaksi pääsyä ei voi edes anoa. Aivan ekslusiivinen palvelu ei kuitenkaan ole, sillä yhtiö aikoo kutsua palvelun käyttäjiksi noin prosentin käyttäjistään.

Mikäli kutsu kolahtaa postilaatikkoon, voi jäsenyyttä anoa sen jälkeen. Anomuksetkin käsitellään yksilöllisesti ja vain osa anomuksen lähettäneistä hyväksytään Select-jäsenyyteen. Jos tuon kaiken jälkeen käyttäjä päättää tilata Tinder Select -jäsenyyden, tarjoaa palvelu varsin mielenkiintoisia toimintoja.


Ensinnäkin, Select-käyttäjät voivat lähettää viestejä kenelle tahansa Tinderissä - vaikka vastaanottajan kanssa ei olisikaan syntynyt matchia. Aivan rajatonta viestittely ei ole, vaan viikon aikana keskustelun voi aloittaa kahden uuden aiemmin matchaamattomän käyttäjän kanssa.

Mikäli käyttäjä on tykännyt vastapuolen profiilista, näkevät tykkäyksen kohteet käyttäjän profiilin suoraan oman profiilinsa yläpuolella, ilman kasvojen sumentamista. Normaalisti tämä toiminto vaatii vastapuoleltakin maksullisen jäsenyyden.

Lisäksi Select-käyttäjien profiileja esitellään nimenomaan kaikkein suosituimmille tavallisille Tinder-käyttäjille, eli eniten tykkäyksiä kerääville käyttäjille. Ja totta kai, jos haluaa tuoda esiin sen, että on Select-jäsen, saa omaan profiiliinsa merkinnän siitä.

Uutisoimme jo keväällä Tinderin suunnittelevan uutta, täysin eksklusiivista tilausmuotoa. Vielä tuolloin projektin työnimenä oli Tinder Vault, joka näköjään sittemmin muuttui Tinder Selectiksi.

Palvelun saatavuudesta tai hinnoista Suomessa ei ole toistaiseksi tietoa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki