AfterDawn logo

Amazon Prime Videoon luvassa mainoksia vuonna 2024 - Suomen tilanteesta ei vielä tietoa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
1 kommentti

Amazon Prime Video liittyy suoratoistopalveluiden joukkoon, jotka tarjoavat pienemmällä kuukausihinnalla mainoksia ja vaihtoehtoa, joilla näistä mainoksista pääsee eroon. Vastaavanlainen käytäntö löytyy muun muassa Netflixistä ja Ruutu+:sta.

Amazon tiedotti Prime Videon muutoksesta tänään.

Amazon kertoo, että mainoksia alkaa ilmestyä suoratoistopalveluun vuoden 2024 alussa. Ensimmäisenä niitä aletaan näyttämään Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Kanadassa vuoden 2024 alussa, ja myöhemmin vuoden aikana joukkoon liittyvät Ranska, Italia, Espanja, Meksiko ja Australia.

Muiden alueiden ja maiden osalta ei toistaiseksi ole tietoa, mutta oletettavasti vuoden 2024 aikana mainokset saapuvat myös Suomen Prime Videoon.


Amazonin mukaan palvelun hinta ei nouse nykyisestä, mutta tällä samalla hinnalla näytetään mainoksia. Jos mainoksista haluaa päästä eroon, käyttäjän tulee maksaa 2,99 dollaria kuukaudessa enemmän. Suomessa palvelun hinta on tällä hetkellä 5,99 euroa kuukaudessa.

Mainosten osalta Amazon lupaa, että niitä näytetään vähemmän kuin tavallisissa televisiolähetyksissä tai muissa suoratoistopalveluissa.

1 KOMMENTTI

satanus1/1

Amazon Prime on esittänyt mainoksia ohjelmien alussa 1.1.2023 alkaen, myös suomessa. Primevideon tiedotteen mukaan nyt suomessakin käytössä oleva tapa mainostaa laajenee useampaan maahan ja tarkoituksena ei ole missään vaiheessa esittää mainoksia kesken katsottavan ohjelman tai elokuvan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki