AfterDawn logo

Netflix saa uuden tilausvaihtoehdon - 720p, mainoksia ja hinta 5,49 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
3 kommenttia

Netflixin mainoksilla varustetun tilausvaihtoehdon saapuminen on ollut tiedossa jo jonkin aikaa. Nyt suoratoistojätti on julkaissut virallisesti kyseisen vaihtoehdon, joka saapuu ensimmäisiin maihin käytettäväksi marraskuussa.

Mainoksilla varustettu perustilaus on saatavilla Australiassa, Brasiliassa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Japanissa, Koreassa, Meksikossa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa 3. marraskuussa alkaen.

Yhdysvalloissa tilauksen hinta on 6,99 dollaria kuussa. Ranskassa tilaus maksaa 5,99 euroa kuussa, Italiassa ja Espanjassa 5,49 euroa kuussa, kun Saksassa käyttäjät maksavat tilauksesta 4,99 euroa.

Netflix mainoksilla varustetun tilauksen hinta eri maissa


Netflix kertoo, että uusi tilausvaihtoehto ei vaikuta nykyisiin tilauksiin, vaan sijoittuu näiden alapuolelle.

Suomessa nykyisistä tilauksista edullisin maksaa 7,99 euroa kuussa. Todennäköisesti Suomen hinta mainoksilla varustetulle vaihtoehdolle on 5,49 euroa kuussa, mikäli se tänne saapuu.

Mainoksia näytetään katsojille ennen katselun aloitusta ja sen aikana. Mainoksia näytetään keskimäärin 4 - 5 minuuttia tuntia kohden ja yksi mainos kestää 15 tai 30 sekuntia.

Mainoksilla varustetussa tilauksessa katselu rajoittuu 720p / HD -laatuun. Osa elokuvista ja TV-ohjelmista ei ole saatavilla lisenssirajoitusten vuoksi ja lisäksi nimikkeitä ei voi ladata laitteille.

Päivitetty: Huhtikuussa 2023 Netflix muutti mainoksilla varustetun tilauksen laadun HD -laadusta Full HD -laatuun.

3 KOMMENTTIA

tataka1/3

Itse en tunne ketään joka haluaisi säästää 2.50 euroa kuussa ja joutua katsomaan mainoksia ja vieläpä ei saisi koko valikoimaa katsottavaksi.

Muutama on jo ruvennut kierrättämään näitä videopalveluita eli tilaa yhden palvelun kuukaudeksi, lopettaa sen ja vaihtaa toiseen taas kuukaudeksi ja sitten seuraavaan palveluun taas kuukaudeksi.

Onhan se fiksumpaa kuin haalia kaikki palvelut joille harvemmalla kuitenkaan aikaa katsoa niin paljon että tuntee saavansa rahalleen vastinetta.

Kyllä pitäisi hintaeron olla suurempi ja saada myös korkeampia resoluutioita jotta joku voisi innostuakin, en tunne ketään joka olisi koskaan tilannut Netflixistä tuota perustilausta vaan kaikki tilaa vähintään sen 1080p tai jopa 4k tilauksen.

D00mer2/3

Ei kyllä tuu kyllä suomessa maksamaan 5,5€/kk toi, turha edes haaveilla.

Ja netflixin hinta on muutenkin ihan naurettava, kun tarjonta on minimaalinen suomessa ja helvetin kallis, disney+ on 9€/kk, ei mainoksia ja laatu on 4k+hdr, netflixillä sama 4k tilaus on 16€/kk.

Jyk3/3

Veikkaus Suomen hinnasta perustui Italian ja Espanjan hintoihin, jotka ovat ilmeisesti samoja Suomen kanssa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki