AfterDawn logo

Suomen Tulli sulki huumausaineiden myyntisivusto Piilopuodin verkkopalvelimen

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

18.5.2022 avattu suomenkielinen huumausaineiden myyntisivusto Piilopuoti on suljettu Suomen Tullin toimesta.

Tulli kertoo tiedotteessaan, että Piilopuoti on toiminut Tor-verkossa ja sitä käytetty rikollisiin tarkoituksiin, kuten huumausaineiden myymiseen anonymiteetin suojissa. Sivustolla myydyt huumausaineet on salakuljetettu pääsääntöisesti ulkomailta Suomeen.

Piilopuodin verkkopalvelin on suljettu ja sen sisältö on takavarikoitu Tullin toimesta. Yhteistyötä asiassa on tehty Saksan ja Liettuan viranomaisten, Europolin, Euroopan unionin oikeudellisen yhteistyön yksikön Eurojustin ja muiden maiden viranomaistahojen ja Suomen eri poliisiyksiköiden kanssa.

Asiakokonaisuuden esitutkinta on kesken, eikä tässä vaiheessa Suomen Tulli tai kansainväliset yhteistyötahot tiedota asiasta enempää.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki