AfterDawn logo

Itsestään ajavissa takseissa harrastetaan myös seksiä

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
1 kommentti

Yhdysvalloissa täysin automaattiset, itsestään ajavat robottitaksit ovat sallittuja jo muutamissa valikoiduissa kaupungeissa, mm. San Franciscossa.

Kaupungissa operoi kaksi eri yhtiötä, joiden taksit liikkuvat kaupungilla täysin ilman kuljettajaa. Paikallisen San Francisco Standardin mukaan osa matkustajista on päättänyt ottaa ilon irti takseista, joissa ei ole lainkaan kuskia.

Lehti haastatteli juttuaan varten useita ihmisiä, jotka kertovat harrastaneensa seksiä robotaksin kyydissä. Lehti on saanut myös todisteina kyseisiltä haastatelluilta taksisovelluksen kuitit, jotka vahvistavat ainakin taksimatkan tapahtuneen.

Kumpikaan kaupungissa operoivista taksiyhtiöistä, Waymo ja Cruise eivät suoraan kiellä sitä kauneinta harrastusta autoissaan, joskin kummankin säännöissä kielletään mm. autojen vaurioittaminen ja sotkeminen.

Kummankin yhtiön taksien ikkunat ovat tummennettuja, mutta molempien yhtiöiden autoissa on kamerat auton sisällä, jonka kautta yhtiöt voivat varmistaa matkustajien turvallisuuden.


Jo vuosia sitten ennustettiin, että aikanaan itsestään ajavat autot tulevat tuhoamaan hotellien ja lentoyhtiöiden liiketoimintaa isolla kädellä. Tuohon visioon on vielä pitkä matka, mutta kenties kilometriveloituksella vuokrattava lemmenpesä robottitaksin muodossa on ensimmäinen askel kohti tulevaisuutta.

1 KOMMENTTI

DeNiWar1/1

Muutamilla aiheen sivuilla on videoita kuinka automaattiohjauksessa olevassa teslassa harrastetaan seksiä kuskinpenkillä, kuskin tai sylissäolijan tarvitsee vain liikauttaa hieman rattia auton muutaman minuutin välein sitä vaatiessa tarkistaessaan että kuski on vielä hereillä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki