AfterDawn logo

Valco aloitti vaihto-ohjelman - vanhoista kuulokkeista saa 50 euroa uudemman mallin ostoon

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Suomalainen kuulokkeisiin erikoistunut Valco on avannut vaihto-ohjelman.

Tämä ohjelma antaa asiakkaille mahdollisuuden vaihtaa vanhat VMK20 ja VMK19 -kuulokkeet uusiin, tekniikaltaan edistyneisiin VMK25-malleihin. Vaihtohyvitys vanhoista kuulokkeista on 50 euroa.

"Kuluttajat hakevat yhä enemmän kestäviä vaihtoehtoja, ja haluamme tarjota heille ratkaisuja, jotka vastaavat tähän tarpeeseen", sanoo Henri Heikkinen, Valcon yrittäjä. "Uusi ohjelma antaa asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia viimeisimmästä tekniikasta samalla, kun he osallistuvat aktiivisesti kiertotalouden tukemiseen ja edistävät meidän bisneksiämme."

Vaihto-ohjelma vähentää elektroniikkajätteen määrää ja tukee samalla Valcon liiketoimintaa mahdollistamalla huollettujen, takuulla varustettujen kuulokkeiden edelleenmyynnin. Valco on myynyt käytettyjä kuulokkeita jo yli vuoden ajan.

"Käytetyt matkapuhelimet ovat Suomessa ja maailmalla jo arkipäivää, mutta meidän tiedossamme ei ole, että kuulokkeilla olisi virallisia jälkimarkkinoita missään muualla", Heikkinen jatkaa.


Valcolla on oma kuulokehuolto, jossa kuulokkeet korjataan. Tulevaisuudessa Valcolla on myös oma tehdä Suomessa, mikäli suunnitelmat menevät kuten pitääkin.

Lisätietoa ohjelmasta saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki