AfterDawn logo

Garmin avasi uuden Firstbeat Analytics Labin Jyväskylään

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Garmin, joka hankki suomalaisen Firstbeatin kolmisen vuotta sitten, on ilmoittanut avanneensa Firstbeat Analytics Labin Jyväskylään.

Garmin kertoo, että uusi huipputason tutkimus- ja testausyksikkö on täynnä räätälöityjä kuntolaitteita, instrumentointijärjes­telmiä ja omaa seurantateknologiaa, joita Garmin-fysiologit ja datatieteilijät hyödyntävät luodakseen vielä innovatiivisempia ominaisuuksia Garmin-älykelloihin, -pyörätietokoneisiin ja muihin edistyksellisiin hyvinvointituotteisiin.

"Meillä on ilo saada uusi Firstbeat Analytics Lab Suomeen. Firstbeat Analyticsin palveluksessa on ollut sen perustamisesta lähtien, yli 20 vuotta sitten, maailman parhaimpiin kuuluvia fysiologeja ja tutkijoita. Nyt kun käytössämme on näiden lahjakkaiden ihmisten lisäksi uuden laboratorion mullistavat laitteet ja teknologia, edistämme varmasti innovaatiota ja autamme luomaan huippuluokan ominaisuuksia tuleviin Garmin-tuotteisiin", Firstbeat Analytics -yhtiön toimitusjohtaja Aki Pulkkinen kommentoi.

Tällä hetkellä Firstbeat Analyticsin tuotoksia hyödynnetään useissa Garmin-laitteiden ominaisuuksissa.


Näitä ovat muun muassa kehon enegiatasoja arvioiva Body Battery, yksilölliset harjoitukset sekä Endurance Score ja Hill Score, jotka juuri saapuivat päivitysenä Garmin Forerunner 955 -kellolle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki