AfterDawn logo

Razer julkisti BlackWidow V4 ja BlackWidow V4 X näppäimistöt

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Razer julkisti aiemmin tänä vuonna BlackWidow V4 Pro -näppäimistön ja nyt samaan sarjaan julkaistiin Pron alapuolelle sijoittuvat BlackWidow V4 ja BlackWidow V4 X näppäimistöt.

Kytkimien osalta kumpikin tarjoaa vaihtoehtona Razerin omat kolmannen sukupolven Green- ja Yellow-kytkimet.

Vihreät kytkimet tarjoavat äänellisen klikkauksen ja tuntopisteen. Kytkimen kokonaismatka on 4.0 millimetriä ja aktivoituu 1.9 millimetrissä 50 gramman aktivointivoimalla.

Keltainen kytkin on puolestaan lineaarinen. Se tarjoaa 3.5 millimetrin kokonaismatkan ja aktivoituu 1.2 millimetrissä 45 gramman painallusvoimalla. Kumpikin kytkin kestää 100 miljoonaa klikkausta, kun edeltäjäversion kesto on 80 miljoonaa.

BlackWidow V4

Razer Blackwidow V4 näppäimistön näppäimet valaistuna eri väreinä. Näppäimistö on tietokoneen näytön edessä mustan hiirimaton päällä

BlackWidow V4:n on täysikokoinen näppäimistö. Siinä on Doubleshot ABS -näppäinhatut, kuusi omaa makropainiketta, mediatoistoon oma rulla ja neljä painiketta.

Näppäimistössä on alumiinirakenne, irrotettava USB-C -kaapeli ja se toimii jopa 8000 Hz:n taajuudella eli 8 kertaa nopeammin kuin tavallinen pelinäppäimistö.

Blackwidow V4 näppäimistön oikeassa yläkulmassa on rulla ja neljä erillistä mediapainikketta

Jokainen näppäin tukee RGB-valaistusta ja valaistusta löytyy myös kahdelta sivulta. Keinonahasta valmistettu rannetuki on irrotettava ja se kiinnittyy näppäimistöön magneettien avulla.

BlackWidow V4 X

BlackWidow V4 X on jonkin verran karsitumpi versio.

Siinä on kuusi omaa makropainiketta sekä rulla, mutta muita erillisiä painikkeita median hallintaa ei ole.

BlackWidow V4 X:ssä on Doubleshot ABS -näppäinhatut ja jokainen näppäin tukee RGB-valaistusta. Sivuilla olevaa valaistusta ei ole, eikä myöskään rannetukea.

Ylhäältä kuvattu Blackwidow V4 X näppäimistö mustan hiirimaton päällä, oikealla puolella vieressä Razerin hiiri ja edessä on näyttö sekä kaiuttimet

BlackWidow V4:n suositushinta on 189,99 euroa ja BlackWidow V4 X maksaa 149,99 euron verran.

Aiemmin esitelty BlackWidow V4 Pro sisältää kahdeksan makropainiketta sekä erillisen rullan, jolla voi tehdä monia toimintoja. Myös näppäimistön valaistus on kattavampi. Pro-versio maksaa 269,99 euroa.

Lue myös: OnePlussan Keyboard 81 Pro -näppäimistön myynti alkaa - tällainen se on.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki