AfterDawn logo

Sonyn vuoden 2022 - 2023 televisiomalleilla pystyy pian tekemään videopuheluita Zoomin avulla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sony on aloittanut yhteistyön Zoom Video Communicationsin kanssa, jonka myötä uusimmilla Sonyn älytelevisioilla pystyy tekemään videopuheluita Zoomin avulla. Sonyn Bravia -älytelevisiot ovat ensimmäisiä televisioita, jotka tulevat Zoomia.

Zoomia voi käyttää vain uusimmissa Sonyn televisioissa, kuten vuoden 2023 QD-OLED-, OLED- ja Mini LED-televisiossa, sillä käyttöä varten televisiossa tulee olla Bravia Cam -kamera.

Yhteensopivia televisioita ovat X95L, X93L, A80L, X90L, X85L, X80L, X75WL, Z9K, A95K, X95K, A90K, A80K, A75K, X90K, X90S, X85K ja X80K.


Bravia Cam kykenee tunnistamaan, missä kohtaa huonetta ja kuinka kaukana televisiosta käyttäjä on, ja säätää sitten ääni- ja kuva-asetukset juuri sopiviksi. Myös Zoomia käytettäessä Bravia Cam kykenee muuttamaan asetuksia.

"Olemme innoissamme yhteistyöstä Zoomin kanssa tuodaksemme videopuhelut BRAVIA TV-laitteisiimme ja Android TV -alustalle", sanoi Shusuke Tomonaga, BRAVIA TV -tuotesuunnittelun johtaja. "Tämä kumppanuus mahdollistaa asiakkaillemme entistä realistisemman videoviestinnän suurella näytöllä olohuoneessa ja auttaa heitä pysymään yhteydessä heille tärkeisiin ihmisiin, olivatpa he sitten etätöissä, etäopiskelussa tai vain vaihtamassa kuulumisia ystävien ja perheen kesken."


Zoom for TV -sovellus tulee kesän aikana ladattavaksi Google Play -kauppaan. Myöhemmin tulevaisuudessa Zoom saattaa tulla myös muille televisioille, sillä tulevan Android TV 14 -version kerrotaan mahdollistavan puheluiden Android TV- / Google TV-laitteilla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki