AfterDawn logo

Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED -pelikuulokkeissa käytetään uudenlaisia elementtejä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Oheislaitteiden valmistaja Logitech julkisti Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet, jotka toimivat seuraajana vuonna 2020 julkistetuille Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED -pelikuulokkeille.

Uusissa kuulokkeissa on panostettu etenkin käyttömukavuuteen ja äänentoistoon. Kuulokkeet on suunnattu etenkin kilpapelaajille, ja Logitech onkin suunnitellut kuulokkeet yhdessä huipputason peliammattilaisten kanssa.

Äänentoistosta vastaavat 50 millimetrin PRO-G GRAPHENE -elementit, joissa käytetään herkkiä grafeenikalvoja. Logitechin mukaan nämä elementit takaavat ensiluokkaisen äänentoiston, jollaista ei ole ennen pelikuulokkeissa kuultu.Ammattipelaajien kanssa yhteistyössä suunnitelluissa kuulokkeissa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttömukavuuteen. Kuulokkeet painavat 345 grammaa kevyen, mutta kestävän seosmetallirungon ansiosta. Edeltäjämalli painaa 370 grammaa.

"Logitech G PRO -sarjan perusajatuksena on luoda ammattipelaajien ja muiden pelaamiseen vihkiytyneiden vaatimukset täyttäviä oheislaitteita", kommentoi Logitech G PRO -tuotepäällikkö Chris Pate. "Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED -pelikuulokkeilla olemme saavuttaneet vaikuttavan suorituskyvyn grafeenivalmisteisilla kuuloke-elementeillä. Nämä elementit toistavat ääntä uskomattoman upeasti äärimmäisen vähäisellä säröllä ja vieläpä hyvin kevyellä kuulokerakenteella. Hifi-tason äänentoisto mahdollistaa ammattipelaajien potentiaalin ennenkuulumattomalla tavalla.

Kääntyville kuulokekupeille on vaihdettavat keinonahka- ja veluuripinnoitetut pehmusteet. Logitech G PRO -kuulokkeet ovat ensi kertaa saatavana mustan lisäksi myös valkoisina.

valkoiset Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet

Pelikuulokkeiden kuuden millimetrin mikrofoni on irrotettavissa. Mikrofonin hertanmallinen suuntakuvio soveltuu erinomaisesti puheäänen tallentamiseen. Käytössä on edeltäjämallin tapaisesti Blue VO!CE -ääniohjelmisto, joka auttaa saavuttamaan selkeämmän äänen suodattamalla taustamelua.

Parannusta akunkestoon on tullut huomattavasti, sillä yhden latauksen luvataan tarjoavan jopa 50 tuntia käyttöaikaa. Edeltäjämallille luvattiin vain 20 tunnin kesto. Kuulokkeet hyödyntävät Logitechin LIGHTSPEED-teknologiaa, mutta käytettävissä ovat myös perinteinen Bluetooth sekä 3,5 millimetrin liitäntä.


Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet tulevat saataville kesäkuu alussa 269 euron kuluttajahintaan. Lisätietoa saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki