AfterDawn logo

OnePlussan tabletti asettuu hinnan osalta vähemmän kilpailtuun luokkaan - ennakkomyynti alkaa 28. huhtikuuta

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

OnePlus esitteli yhtiön ensimmäisen tabletin, OnePlus Padin, helmikuussa ja nyt laite on saapumassa myyntiin Suomessa. OnePlus paljasti tänään laitteen hinnan ja tarkan saatavuuden.

OnePlus Pad -tabletin suositushinta on 499 euroa.

Tuolla hinnalla Pad osuu vähemmän kilpailtuun sarjaan, sillä noin 500 eurolla ei juurikaan järkeviä vaihtoehtoja ole tarjolla.

Esimerkiksi 10. sukupolven iPadin hinta alkaa noin 599 eurosta, vaikkakin Hintaoppaan mukaan hinta on käynyt muutamaan otteeseen 499 eurossa. Android-tablettien osalta vaihtoehtona tässä hintaluokassa on Lenovo Tab P11 Pro Gen 2.


OnePlus Padin ennakkomyynti alkaa 28.4. klo 12.00 OnePlussan verkkokaupassa ja virallisten jälleenmyyjien kautta. Varsinainen myynti ja toimitukset käynnistyvät 18. toukokuuta. OnePlus Pad on saatavilla tummanvihreänä (Halo Green) ja siinä on 8 gigatavun muisti ja 128 gigatavun sisäinen tallennustila.

Samalla saataville tulevat lisätarvikkeet, joita ovat OnePlus Stylo -kynä (99 euroa), OnePlus Magnetic -näppäimistö (149 euroa), OnePlus Folio -kotelo (59 euroa) ja OnePlus 80W Supervooc -laturi (39 euroa).

Laturi ei siis tule pakkauksen mukana, mutta ennakkotilaajat sellaisen saavat. Jos laturia ei tarvitse, vaihtoehtona on myös Folio -kotelo.

OnePlus Pad on tulossa myös AfterDawnin testiin eli arvostelua laitteesta on luvassa myöhemmin.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki