AfterDawn logo

OnePlus Pad nyt ennakkovarattavissa - kaupan päälle lahja ja laturi

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

OnePlus julkisti pari kuukautta sitten yhtiön ensimmäisen tabletin, OnePlus Padin, ja nyt ensimmäiset halukkaat voivat varata laitteen ennakkoon.

Tabletti on ennakkovarattavissa 10. – 24. huhtikuuta vain osoitteessa oneplus.com/fi. Tabletteja on rajoitettu erä.

OnePlus palkitsee OnePlus Padin ensimmäiset ennakkovaraajat ilmaisella 80W SUPERVOOC-laturilla sekä yhdellä vapaavalintaisella tabletin lisätarvikkeella: OnePlus Magnetic -näppäimistöllä, OnePlus Stylo -kynällä tai OnePlus Folio -kotelolla.


Ennakkovarauksesta tulee maksaa 99 euroa. Loppusumma eli tabletin hinta paljastetaan 25. huhtikuuta ja loppusumma tulee maksaa viimeistään 28. huhtikuuta. Jos tilauksen peruu myöhemmin, varausmaksu palautetaan.

"Lanseerasimme aiemmin tänä vuonna ensimmäisen tablettimme, OnePlus Padin, joka on iso askel eteenpäin matkallamme kohti parempaa digitaalista elämää. Yhteisöltämme tähän mennessä saatu palaute on ollut aivan uskomatonta, jonka kunniaksi olemme luoneet OnePlus Padille houkuttelevan Early Bird -tarjouksen" sanoo Tuomas Lampén, OnePlussan Euroopan strategiajohtaja.

OnePlussan ensimmäisessä tabletissa on panostettu nopeaan ja sulavaan käyttökokemukseen. Siinä on muun muassa 11,61-tuumainen näyttö 144 hertsin virkistystaajuudella, 9510 mAh akku ja MediaTekin Dimensity 9000 -piirisarja.

Laite on tulossa myös AfterDawnin testiin, joten arvostelua on luvassa myöhemmin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki