AfterDawn logo

Sonyn WF-C700N -nappikuulokkeet tarjoavat mukavaa istuvuutta ja melunvaimennusta

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sony julkisti WF-C700N -nappikuulokkeet, jotka yhtiön mukaan sopivat sellaisille, jotka etsivät ensimmäisiä täyslangattomia nappikuulokkeita melunvaimennuksella.

Sony on panostanut kuulokkeissa käyttömukavuuteen, sillä näiden nappien kerrotaan olevan mukavat käytössä.

"Sony on suunnitellut WF-C700N-kuulokkeet tutkimalla ihmiskorvan muotoa. Dataa on kerätty siitä lähtien, kun Sony esitteli maailman ensimmäiset in-ear-kuulokkeet vuonna 1982. Tietoa on kerätty myös tutkimalla erityyppisten korvien herkkyyttä. WF-C700N-kuulokkeissa yhdistyvät ihmisen korvaa täydellisesti vastaava muotoilu ja ergonominen pintarakenne, joka takaa vakaamman istuvuuden – jotta käyttäjä voi kuunnella kuulokkeilla pidempään ilman taukoja", Sony kertoo tiedotteessa.

WF-C700N -kuulokkeiden kerrotaan tuottavan korkealaatuista ääntä DSEE-tekniikan (Digital Sound Enhancement Engine) ansiosta. Lisäksi Sonyn omien 5 mm:n äänen ohjainyksikön avulla WF-C700N tuottaa pienestä koostaan huolimatta voimakkaan basson ja selkeät diskantit. Ääniasetuksia voi myös mukauttaa omaan makuun sopivaksi Sony | Headphones Connect -sovelluksen EQ-asetuksista.

laventerin väriset WF-C700N kuulokkeet kotelossa

Napeissa on myös melunvaimennus eli häiritsevistä ympäristön äänistä pääsee tarvittaessa eroon. Kuulokkeissa on myös Ambient Sound Mode -tila, joka nappaa enemmän ympäröivää ääntä, joten käyttäjä voi nauttia luonnollisesta kuuntelukokemuksesta ja pysyä samalla yhteydessä ympäristöön.

WF-C700N-kuulokkeisiin on luvassa kesällä Multipoint-yhteys, joka merkitsee, että ne voidaan yhdistää kahteen Bluetooth -laitteeseen samanaikaisesti.


Kuulokkeissa on jopa 7,5 tunnin akunkesto ja saman verran kuuntelua saa lisää sylinterinmuotoisella latauskotelolla. Kuulokkeet ovat IPX4-luokituksen mukaisesti vedenpitäviä, mutta kotelo ei ole vedenkestävä.

WF-C700N-kuulokkeiden myynti alkaa huhtikuussa 2023. Suositushinta 130 euroa. Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, laventeli ja salvianvihreä.

siniset Midnight blue WH-1000XM5 kuulokkeet

Samalla Sony julkisti AfterDawnin testaamista Sony WH-1000XM5-kuulokkeista uuden värivaihtoehdon, joka on sininen Midnight Blue. Se tulee saataville huhtikuussa 420 euron hintaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki