AfterDawn logo

Sonyn WF-C700N -nappikuulokkeet tarjoavat mukavaa istuvuutta ja melunvaimennusta

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sony julkisti WF-C700N -nappikuulokkeet, jotka yhtiön mukaan sopivat sellaisille, jotka etsivät ensimmäisiä täyslangattomia nappikuulokkeita melunvaimennuksella.

Sony on panostanut kuulokkeissa käyttömukavuuteen, sillä näiden nappien kerrotaan olevan mukavat käytössä.

"Sony on suunnitellut WF-C700N-kuulokkeet tutkimalla ihmiskorvan muotoa. Dataa on kerätty siitä lähtien, kun Sony esitteli maailman ensimmäiset in-ear-kuulokkeet vuonna 1982. Tietoa on kerätty myös tutkimalla erityyppisten korvien herkkyyttä. WF-C700N-kuulokkeissa yhdistyvät ihmisen korvaa täydellisesti vastaava muotoilu ja ergonominen pintarakenne, joka takaa vakaamman istuvuuden – jotta käyttäjä voi kuunnella kuulokkeilla pidempään ilman taukoja", Sony kertoo tiedotteessa.

WF-C700N -kuulokkeiden kerrotaan tuottavan korkealaatuista ääntä DSEE-tekniikan (Digital Sound Enhancement Engine) ansiosta. Lisäksi Sonyn omien 5 mm:n äänen ohjainyksikön avulla WF-C700N tuottaa pienestä koostaan huolimatta voimakkaan basson ja selkeät diskantit. Ääniasetuksia voi myös mukauttaa omaan makuun sopivaksi Sony | Headphones Connect -sovelluksen EQ-asetuksista.

laventerin väriset WF-C700N kuulokkeet kotelossa

Napeissa on myös melunvaimennus eli häiritsevistä ympäristön äänistä pääsee tarvittaessa eroon. Kuulokkeissa on myös Ambient Sound Mode -tila, joka nappaa enemmän ympäröivää ääntä, joten käyttäjä voi nauttia luonnollisesta kuuntelukokemuksesta ja pysyä samalla yhteydessä ympäristöön.

WF-C700N-kuulokkeisiin on luvassa kesällä Multipoint-yhteys, joka merkitsee, että ne voidaan yhdistää kahteen Bluetooth -laitteeseen samanaikaisesti.


Kuulokkeissa on jopa 7,5 tunnin akunkesto ja saman verran kuuntelua saa lisää sylinterinmuotoisella latauskotelolla. Kuulokkeet ovat IPX4-luokituksen mukaisesti vedenpitäviä, mutta kotelo ei ole vedenkestävä.

WF-C700N-kuulokkeiden myynti alkaa huhtikuussa 2023. Suositushinta 130 euroa. Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, laventeli ja salvianvihreä.

siniset Midnight blue WH-1000XM5 kuulokkeet

Samalla Sony julkisti AfterDawnin testaamista Sony WH-1000XM5-kuulokkeista uuden värivaihtoehdon, joka on sininen Midnight Blue. Se tulee saataville huhtikuussa 420 euron hintaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT