AfterDawn logo

Sony julkaisi WH-CH720N-kuulokkeet - Sonyn kevyimmät melunvaimennuksen omaavat langattomat kuulokkeet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sony on julkaissut kaksi uutta kuulokemallia: langattomat WH-CH720N- ja WH-CH520-sankakuulokkeet.

Kaksikosta WH-CH720N -kuulokkeet ovat paremmat, sillä nämä tarjoavat melunvaimennuksen. Kuulokkeissa on Dual Noise Sensor -tekniikka ja Sonyn integroitu Processor V1 -siru melunvaimennusta varten. Sama siru löytyy huipputason Sony WH-1000XM5 -kuulokkeista, jotka julkaistiin viime vuoden toukokuussa.

Sony kertoo, että integroitu Processor V1 -teknologia vaimentaa ulkoista ääntä. Lisäksi WH-CH720N-kuulokkeissa on kummassakin korvakupissa kaksi mikrofonia, jotka yhdessä Dual Noise Sensor -tekniikan kanssa taltioivat tilaääntä ja samalla estävät häiritsevän äänen tulon käyttäjän korviin kaikenlaisissa ympäristöissä.

Mikrofonit on myös varustettu Precise Voice Pickup -tekniikalla eli niiden pitäisi toimia hyvin myös puheluissa.

mustat WH-CH720N kuulokkeet

WH-CH720N


WH-CH720N -kuulokkeissa on panostettu etenkin käytettävyyteen ja niitä voi pitää päällä pitkiäkin aikoja. Vain 192 grammaa painavat kuulokkeet ovat Sonyn kevyimmät langattomat kuulokkeet, joissa on melunvaimennus.

Akunkesto yltää jopa 35 tuntiin.

WH-CH720N-malli on saatavilla maaliskuussa 2023 väreissä musta, sininen ja valkoinen. Suositushinta 150 euroa.

WH-CH520 -kuulokkeissa on panostettu etenkin akunkestoon, joka yltää jopa 50 tuntiin. Kuulokkeissa on säädettävä ja pehmustettu pääpanta, pehmeät korvatyynyt sekä kevyt muotoilu.

WH-CH520:ssa ei ole melunvaimennusta. Myös Precise Voice Pickup -tekniikka on jätetty pois, mutta Sonyn mukaan nämä kuulokkeet tarjoavat kuitenkin erinomaisen laadun puheluihin.

Molemmissa malleissa on myös Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) -tekniikka korkealaatuisen äänen tuottamiseksi ja Multipoint-liitäntä sekä Swift Pair- ja Fast Pair-ominaisuudet. Ääntä voi muokata Sony | Headphones Connect -sovelluksella.

WH-CH720N- ja WH-CH520-kuulokkeiden pakkaukset ovat täysin muovittomia ja itse kuulokkeissa hyödynnetään kierrätysmuovia.

WH-CH520-kuulokkeet ovat myös saatavilla maaliskuussa 2023 väreissä musta, sininen, valkoinen ja beige. Suositushinta 70 euroa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT