AfterDawn logo

OnePlus esitteli Dynaudion kanssa yhteistyössä tehdyt Buds Pro 2 -kuulokkeet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Teknologiabrändi OnePlus julkaisi jo Kiinassa OnePlus 11 -puhelimen sekä Buds Pro 2 -huippukuulokkeet.

OnePlussan mukaan OnePlus Buds Pro 2 -langattomat kuulokkeet tarjoavat täyteläisen ja luonnollisen sekä käyttäjälleen räätälöidyn äänen. Kuulokkeiden äänentoistoa on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen kaiutinvalmistaja Dynaudion kanssa.

Dynaudion kanssa kuulokkeisiin on kehitetty MelodyBoost Dual Drivers -ajurit, jotka OnePlussan mukaan tuottavat terävät lauluäänet ja syvän basson. Kuulokkeissa on 11 mm:n bassokaiutin ja 6 mm:n diskanttikaiutin.

OnePlus Buds Pro 2:ssa on myös yksi oletustaajuuskorjain (EQ) ja kolme mukautettua taajuuskorjainta - Bold, Serenade ja Bass. Kaikki neljä taajuuskorjainta on viritetty yhdessä Dynaudion kanssa.

"Dynaudiolla on vuosien kokemus poikkeuksellisen äänenlaadun tuottamisesta", sanoi OnePlus-johtaja Kinder Liu. "Meille on ilo tehdä yhteistyötä Dynaudion kanssa, ja tämä kumppanuus auttaa saavuttamaan tavoitteemme tarjota mukaansatempaava äänikokemus käyttäjillemme."


Kuulokkeet tarjoavat melunvaimennusta 48 desibeliin asti. Virtaa riittää melunvaimennuksen kanssa 6 tunniksi ja ilman sitä 9 tunniksi. Kotelon kanssa kuunteluun riittää virtaa jopa 39 tunniksi. Kotelo tukee langatonta latausta.

mustat ja vihreät oneplus buds pro 2 kuulokkeet koteloissa

Lisätietoja Buds Pro 2:sta paljastetaan OnePlus Cloud 11 -tapahtumassa 7. helmikuuta 2023, jolloin kuulokkeet ja OnePlus 11 -puhelin julkistetaan globaalisti.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT