AfterDawn logo

OnePlus aikoo tehdä mekaanisen näppäimistön

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Lähinnä älypuhelimista tunnettu teknologiabrändi OnePlus juhlii nyt yhdeksättä vuosipäiväänsä ja lanseeraa sen kunniaksi "OnePlus Featuring" -alustan.

OnePlussan mukaan OnePlus Featuring on uusi ympäristö, joka tuo jatkuvasti tehokkaita, yhdessä luotuja ratkaisuja OnePlus-käyttäjille. OnePlus Featuring esittelee alan johtavia tuotteita uusissa luokissa, vastaa käyttäjien teknologiaa koskeviin erilaisiin tarpeisiin ja tuo mullistavia tuotteita laajemmille kansainvälisille markkinoille.

OnePlus tunnetaan etenkin älypuhelimista, mutta valmistajan valikoimista löytyy myös kuulokkeita, älykello ja televisioita.

Seuraavaksi OnePlus aikoo tehdä brändin ensimmäisen mekaanisen näppäimistön, sillä tämä voitti OnePlus Featurinigin äänestyksen.

Toistaiseksi näppäimistöstä ei paljastettu juuri mitään, mutta lisätietoa on luvassa 15. joulukuuta ja ensi vuoden alussa. Näppäimistön tulevat uutiset voi tilata Featuring -sivulla.


OnePlus kuitenkin kertoo, että näppäimistö toteutetaan yhdessä näppäimistövalmistaja Keychronin kanssa.

Näppäimistön luvataan olevan "täysin mukautettava". Keychronin myötä tämä tarkoittaa ainakin vaihdettavia Hot Swap-kytkimiä. Keychron luottaa omissa näppäimistöissä Gateronin kytkimiin. Lisäksi luvassa on todennäköisesti mukautettava RGB-valaistus, vaihdettavat näppäinhatut ja muuta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki