AfterDawn logo

Netflixin mainosrahoitteinen versio ei toimi vanhojen Chromecastien kanssa

Matti Robinson Matti Robinson

Netflix on julkaisemassa uuden mainosrahoitteisen mallin suoratoistopalvelustaan. Sillä se pyrkii parantamaan tilannettaan entistä kovemman kilpailun suoratoistomarkkinoilla.

Yhtiön uusi palvelumalli tulee saatavilla rajoitetusti tämän kuukauden aikana. Hintaa sillä on huomattavasti normaalitilausta vähemmän, mutta se ei ole silti täysin ilmainen. Yhdysvalloissa hintaa on $6.99 ja Euroopassa Netflixin mainoksilla varustetun palvelun hinnat vaihtelevat viiden euron molemmin puolin.

Nyt tiedot kertovat, että palveluksessa on myös hieman eroa alustatuen kanssa. Mainokset vaativat ilmeisimmin Google TV -alustan, jotta toimivat, joten Netflixin halvemmasta tilausmallista ei pääse nauttimaan esimerkiksi vanhalla Chromecast-laitteella.


Edullisempi Chromecast with Google TV julkaistiin Suomessa syyskuussa.

Apple TV:llä uusi palvelumalli ei heti toimi myöskään, mutta siihen tuki on jo kehitteillä. Sen sijaan heti palvelun saapuessa markkinoille, se tukee mm. iOS-, Android- ja Amazon Fire TV-laitteita, pelikonsoleita.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki