AfterDawn logo

Budbee laajentaa toimintaansa Suomessa pakettiautomaatteihin - Tilaaja voi vuorokautta aiemmin vaihtaa toimitustavan automaatista kotiovelle ja päinvastoin

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
1 kommentti

Ruotsalainen teknologiastartup Budbee avasi aiemmin tänä vuonna suomalaisten käyttöön Budbeen Plus -jäsenyyden, jolla tilaaja voi hankkia verkkokauppatilaukset kotiovelle personoidun aikataulun mukaisesti. Nyt yritys laajentaa toimintaansa Suomessa myös pakettiautomaatteihin.

Budbee Box -automaatit ovat osa Budbeen tarjoamaa kokonaisuutta. Asiakas saa tiedon paketin saapumisesta automaattiin vuorokautta aikaisemmin. Tässä vaiheessa asiakas voi vaihtaa toimitustavan Budbeen sovelluksen kautta siihen vaihtoehtoon, joka sopii hänelle parhaiten. Jos asiakas on valinnut aiemmin toimitustavaksi kotiinkuljetuksen, hän voi vaihtaa tämän pakettiautomaattiin – ja päinvastoin.

Vastaavanlainen tapa hallita omaa verkkokauppatilausta on jo käytössä Ruotsissa, Tanskassa ja Alankomaissa.

"Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme arkea, ja olemme onnistuneet siinä hyvin – asiakastyytyväisyys kotimaan kotiinkuljetuksissa on 4,95/5. Nyt pyrimme samaan pakettiautomaattien kanssa. Lanseeraamalla Budbee Box -pakettiautomaatit tarjoamme palveluja myös niille, joille verkkokauppapaketti on helpompi noutaa automaatista vaikkapa ohikulkumatkalla tai kauppareissulla. Meille tuttuun tapaan hyödynnämme teknologiaamme, jotta pystymme tarjoamaan suomalaisille sellaisia toimintoja, joita ei ole ollut markkinoilla aikaisemmin", kertoo Budbeen kaupallinen johtaja Rita Kerola.


Henkilö syöttämässä pinkoodia Budbeen pakettiautomaattiin

Budbee tekee yhteistyötä kotimaan suurimpien vähittäiskauppa- ja kioskiketjujen. Yhteistyön myötä Budbeen pakettiautomaatteja löytyy nyt yhteensä yli sadasta HOK-Elannon, Lidl Suomen ja R-kioskin toimipisteestä. Budbee toimii Suomessa pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Turussa, Oulussa, Lahdessa ja Jyväskylässä, ja sitä käyttävät esimerkiksi Yliopiston Apteekki, Sportamore, Musti ja Mirri, Asos, XXL, Lindex, Stadium sekä Ruohonjuuri.

1 KOMMENTTI

LupusC1/1

Kaikki kilpailu Postin rinnalle on tervetullutta. Ja tähänastisen kokemuksen perusteella (3 toimitusta) Budbee vie kirkkaimman mitalin. Nopeus, seurannan reaaliaikaisuus sekä henkilökunnan asenne ovat ylivertaisia.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki