AfterDawn logo

Fox-kanava lopettaa Suomessa tammikuussa 2023

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Yksi Suomen suosituimmista digiverkon TV-kanavista lopettaa toimintansa tammikuussa 2023, kun Fox lopettaa toimintansa Suomessa. Tilalle tulee Disney-konsernin toinen brändi, Star Channel.

Taustalla lienee molempien brändien emoyhtiön Disneyn halu jollain tavalla harmonisoida kanavien nimeämistä ja samalla antaa lisänostetta yhtiön suoratoistopalvelulle Disney+:lle. Disney+:n "aikuisten" sisällön osio kulkee nimellä Star, joten brändäys on sikälikin täysin luonteva.

Mitään radikaaleja uudistuksia kanavaan ei nimeämisen lisäksi ole ilmeisesti tulossa, vaan Disney vakuuttaa että TV-kanavapaikalla 12 jatkavat edelleen tutut sisällöt, eli Simpsoneita näkyy jatkossakin ja myös Suomen markkinoille luodut omat sisällöt, kuten Melkein Mensa jatkavat nekin Star-kanavan alaisuudessa.

Muutos tulee voimaan loppiaisena, 6.1.2023 ja se ei vaadi katsojilta mitään toimenpiteitä, kuten kanavien hakua digiboksiin tai televisioon.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki