AfterDawn logo

Instagramissa ongelma - käyttäjille näytetään syötteessä jopa kuukauden vanhoja julkaisuja

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
1 kommentti

Kuvien ja videoiden jakamiseen tarkoitetussa Instagramissa on tällä hetkellä jonkinlainen vika, jonka takia käyttäjille näytetään hyvin vanhoja julkaisuja syötteessä.

Instagramin syötteessä on ominaisuus, joka näyttää käyttäjälle muutaman päivän vanhoja julkaisuja syötteessä, jotta seurattujen tilien julkaisut eivät jää näkemättä.

Mekanismi on tosin tällä hetkellä rikki, sillä käyttäjät raportoivat muun muassa Twitterissä, että syötteessä näkyy jopa kuukauden vanhoja julkaisuja. Ongelma esiintyy myös allekirjoittaneella.


Kun Instagramin avaa, syötteessä ei siis näytetä uusia julkaisuja, vaan hyvin vanhoja. Esimerkiksi itsellä näkyy julkaisuja lokakuun alkupuolelta ja samalla uudet julkaisut jäävät piiloon. Uudet julkaisut saattavat toisinaan näkyä vanhojen välissä syötteessä.

Syötteen vaihtaminen kronologiseen järjestykseen ei näytä ratkaisevan vikaa.

Ongelmasta ei ole toistaiseksi laajasti uutisoitu, joten se saattaa koskea vain pientä osaa käyttäjiä. Metan palveluissa on kuitenkin ollut viime aikoina ongelmia, sillä WhatsApp kaatui eilen kahdeksi tunniksi.

1 KOMMENTTI

miihkaili1/1

Jaahas. Mulla on face ja insta näyttänyt kuukausien ajan viikon kaks vanhoja juttuja. Jopa suurinosa mainoksista on menneet vanhaksi. Suoraan seurattavan profiilin kautta saa luettua tuoreet....

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki