AfterDawn logo

Bose QuietComfort Earbuds II -nappikuulokkeet ovat edeltäjiään pienemmät

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Bose julkaisi seuraavan sukupolven täysin langattomat melua vaimentavat QuietComfort Earbuds II -nappikuulokkeet.

Kuulokkeissa on uusi muotoilu. Nappikuuloke on noin kolmanneksen edeltäjäänsä eli QuietComfort Earbudsia pienempi ja painaa vain 6 grammaa.

Mukana toimitetaan korvasovitteen Fit Kit -sovitinsarja, jossa on uusi kaksiosainen järjestelmä keskenään vaihdettavilla vakausnauhoilla ja sovitteilla. Sarjaan kuuluu kolme nauhaa ja kolme erikokoista sovitetta.

musta ja valkoinen QuietComfort Earbuds II kuuloke vierekkäin

QuietComfort Earbuds II -kuulokkeissa käytetään nyt CustomTune äänen kalibrointitekniikkaa.


Tämä tekniikka käynnistyy aina, kun kuulokkeet poistetaan kotelosta ja laitetaan korviin. Alkuperäinen ääni soi ja nappikuulokkeen sisällä oleva mikrofoni mittaa käyttäjänsä korvakäytävän akustista vastetta.

Näitä tietoja käytetään äänentoiston ja vastamelun suorituskyvyn räätälöimiseksi käyttäjälle.

CustomTune kalibroi myös melunvaimennussignaalia tehokkaampaa melunvaimennusta varten, mikä mahdollistaa merkittävän suorituskyvyn parannuksen.

Se kohdistuu taajuuksiin, joita oli aiemmin vaikea vaimentaa, kuten lähellä olevien työkavereiden äänet, bussissa huutavat vauvat tai perheen aiheuttamat häiriötekijät kotitoimistossa.

Kuulokkeet ovat saaneet IPX4-luokituksen eli ne kestävät hikeä ja roiskeita. Yhteydestä vastaa Bluetooth 5.3.

QuietComfort Earbuds II kuulokkeet mustassa, pyöressä kotelossa

Virtaa riittää 6 tunniksi ja latauskotelo mahdollistaa kolme lisälatausta. Kotelo voi ladata kuulokkeet täyteen lataukseen tunnissa ja nopea 20 minuutin lataus mahdollistaa jopa kahden tunnin käytön. Kotelo latautuu täyteen lataukseen kolmessa tunnissa USB-C:n kautta.

Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet tulevat myyntiin Triple Black (musta) -värisenä 29. syyskuuta 2022 alkaen hintaan 299,95€ ja niitä voi tilata ennakkoon Suomessa 8. syyskuuta alkaen. Soapstone (valkoinen) -värivaihtoehto tulee saataville myöhemmin tänä vuonna.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki