AfterDawn logo

Edullisempi Chromecast-laite julkaistaan mahdollisesti pian

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Google järjestää 6. lokakuuta julkistustilaisuuden, jossa esitellään Pixel 7 -puhelimet ja Pixel Watch -älykello. Samassa tilaisuudessa esitellään mahdollisesti edullinen, noin 40 euron Chromecast-laite.

Asiasta uutisoivan WinFuture.de -sivuston mukaan kyseinen Chromecast on ilmestynyt muutamien jälleenmyyjien listaukseen.

Googlelta löytyy tällä hetkellä Chromecast with Google TV -laite, joka saapui Suomessa myyntiin tämän vuoden toukokuussa 69,99 euron hintaan. Kyseinen laite toki esiteltiin jo vuonna 2020.

Uusi, edullisempi Chromecast-laite kantaa mahdollisesti nimeä Chromecast HD with Google TV.

Näiden kahden laitteen merkittävin ero on se, että uudessa mallissa tyydytään Full HD -tarkkuuteen, kun nykyisessä laitteessa on 4K HDR -tarkkuus.


Android Policen mukaan laitteessa voi olla AMlogic S805X2 -piiri, joka tukee AV1-videoformaattia, ja RAM-muistia on 2 gigatavua.

Tallennustilan määrästä ei ole tietoa, mutta Google ilmeisesti haluaa, että tulevissa Google TV- ja Android TV-laitteissa käytettäisiin vähintään 16 gigatavua tallennustilaa, kun nykyisissä laitteissa on 8 gigatavua.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki