AfterDawn logo

Sandmanin ensimmäiselle kaudelle julkaistiin yllätyksenä vielä yksi jakso - animoituna

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Viime viikot Netflixin suosituimpien sarjojen listalla on keikkunut vuosikymmeniä odotettu The Sandman. Kymmenen osaa sisältävä ensimmäinen kausi meni monilta sarjaa odottaneilta todennäköisesti lähes yhdellä istumalla - mutta ei hätää!

Vaikka Netflix ei ole vielä virallisesti tulevia kausia vahvistanutkaan, niitä pidetään lähes pomminvarmoina ja alkuperäisen sarjakuvan luoja Neil Gaiman on jo kertonut visioitaan tulevista kausista.

Mutta tulee odottaessa Netflix yllätti fanit ällikällä ja julkaisi tänään Sandmanin ensimmäiseen kauteen vielä yhden ylimääräisen jakson.

Ensimmäisen kauden bonusjakso poikkeaa kaikista muista siinä, että se on animoitu - joka on tietysti hyvinkin looginen siirto, kun muistaa, että koko sarja pohjautuu sarjakuvaan.

Uusi jakso Tuhannen kissan uni / Kalliope pohjautuu Sandman-sarjakuvien Dream Country -tarinaan, joka kerrottiin alkuperäisissä sarjakuvissa julkaisuissa 17-20.


Ensimmäisen kauden 11. jakso löytyy jo nyt, myös Suomen Netflixistä. Jakso kestää tavanomaista pidempään, tunnin ja 4 minuuttia.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki