AfterDawn logo

Tinderissä voi nyt maksaa siitä, että oma viesti näkyy jatkuvasti ylimpänä viestilaatikossa

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Sarjassamme hieman häiriintyneet konseptit, maailman suurin deittisovellus Tinder, on keksinyt jälleen konseptin, jolla saa tiristettyä muutaman kolikon lisää rahaa epätoivoisesti onnea etsiviltä käyttäjiltä.

Valikoiduissa maissa Tinder tarjoaa nyt mahdollisuuden maksaa siitä, että oma viestisi näkyy vastaanottajan viesteissä ylimpänä.

Eli käytännössä maksamalla voi huolehtia siitä, että vastaanottaja turhautuu viestin möllöttämiseen viestilistan ylimpänä - ja kenties vastaakin siihen jotain.

Redditissä, sopivasti nimetyllä assholedesign-aihealueella jaetussa kuvakaappauksessa ja siihen liittyvässä keskustelussa mainitaan 24 tunnin "pakotuksen" hinnaksi 3,99 dollaria eli noin 3,9 euroa. Kyseisellä hinnalla saa kiinnitettyä oman viestinsä yhden vastaanottajan viestiketjujen ykköspaikalle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT