AfterDawn logo

Netflixiin heinäkuussa palaavat sarjat: Stranger Things, Virgin River, Big Timber,...

Matti Robinson Matti Robinson

Netflix tarjoaa heinäkuussa pitkälle toista kymmentä uutta elokuvaa ja peräti viisitoista täysin uutta televisiosarjaa, mutta tulossa on myös palaavien sarjojen uusia kausia.

Näistä todennäköisesti odotetuin on Stranger Thingsin neljännen kauden toinen osa, joka saikin jo ensi-iltansa heti kuun alussa. Mikäli sarjan uusinta kautta ei ole vielä nähnyt, niin se on jo nyt tarjolla palvelussa.

Muuta tämän kuun palaajiin lukeutuvaa draamaa tarjoavat meksikolainen teinidraama Control Z kolmannella kaudella, Luxemburgin pikkuvaltiosta ponnistava poliisisarja Capitani toisella kaudella, brasilialainen musiikkia, draamaa ja rikoksia yhdistävä sarja Sintonia kolmannella kaudella ja kirjaan perustuva draama Virgin River jo neljännellä kaudellaan. Lisäksi realityä tarjoaa puuteollisuuden raadollista työtä esittelevä Big Timber toisella kaudella.


Myös muksuille on tarjolla palaavia sarjoja: musiikkia tarjoavat Karma-koulutytön seikkailut jatkuvat Karma's Worldin kolmannella kaudella, kirjaan perustuva ja perheen pienimpien supersankarisarja Team Zenko Go saa toisen kauden ja dinosaurusten seassa seikkailevat teinit jatkavat sarjan Jurassic World Camp Cretaceous viidennellä kaudella.

Tässä palaajat vielä julkaisujärjestyksessä ja linkkeineen:

1. heinäkuuta
Stranger Things: Kausi 4 osa 2

6. heinäkuuta
Control Z: Kausi 3

7. heinäkuuta
Karma's World: Kausi 3

8. heinäkuuta
Capitani: Kausi 2

11. heinäkuuta
Team Zenko Go: Kausi 2

13. heinäkuuta
Big Timber: Kausi 2
Sintonia: Kausi 3

20. heinäkuuta
Virgin River: Kausi 4

21. heinäkuuta
Jurassic World Camp Cretaceous: Kausi 5

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki