AfterDawn logo

Tässä ovat Netflixin heinäkuun uudet televisiosarjat

Matti Robinson Matti Robinson

Netflixin heinäkuussa palveluun lisätyistä elokuvista kerroimmekin jo eilettäin, joten nyt on aika käydä läpi uutuussarjat. Tämän kuun saldo on peräti 15 eri nimikettä, joten uutta katsottavaa lienee löytyy sarjoista liki kaikille.

Muksuille tulee tarjolle Kung Fu Panda: The Dragon Knight, jossa tutun sankaripandan kaveriksi liittyy haarniskaan pukeutuva englantilaistaistelija. Hieman aikuisempaan makuun animaatiota tarjoavat shounen anime Case Closed: Zero's Tea Time, joka on Detective Conan -spinoff, sekä erityisesti aikuisille suunnattu scifi-animaaito Farzar.Uusia kansainvälistä draamasarjoja ovat puolestaan espanjalainen hip-hop-musikaalidraama Fanático, saksalainen komedia King of Stonks, espanjalainen rikostrilleri The Longest Night, thaitrilleri Hurts Like Hell, korealainen draama huippurikkaiden deittipalvelusta Remarriage & Desires sekä espanjalainen draama raiskauksen uhrista Alba.


Englanninkielisestä sisällöstä vastaa puolestaan teinikomedia Boo, Bitch, legendaariseen pelisarjaan perustuva kauhusarja Resident Evil sekä Neil Patrick Harrisin tähdittämä romanttinen draama Uncouple.

Tulossa on myös realityä Bear Gryllsin ja intialaisnäyttelijä Ranveer Singhin seikkailuista, Ranvir vs Wild with Bear Grylls. Kyseessä on interaktiivinen seikkailu, jossa katsoja voi vaikuttaa tapahtumiin.

Dokumenttisarjoista ensi-illat nähdään Michael Pollanin psykedeelisiä huumeita käsittelevästä How to Change Your Mindista sekä 70-luvun alussa erikoisen lentokaapparin tarinasta kertovasta D.B. Cooper: Where Are You?!:sta.

Tässä uutuudet vielä julkaisujärjestyksessä ja linkkeineen.

6. heinäkuuta
King of Stonks

8. heinäkuuta
How to Change Your Mind
Boo, Bitch
The Longest Night
Ranvir vs Wild with Bear Grylls

13. heinäkuuta
Hurts Like Hell
D.B. Cooper: Where Are You?!

14. heinäkuuta
Kung Fu Panda: The Dragon Knight
Resident Evil

15. heinäkuuta
Alba
Farzar
Remarriage & Desires


29. heinäkuuta
Fanático
Uncouple
Case Closed: Zero's Tea Time

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT