AfterDawn logo

Odalta voi nyt tilata ostokset Järvenpäässä ja Keravalla sekä Tuusulassa Hyrylän alueella

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
2 kommenttia

Tammikuussa 2022 pääkaupunkiseudulla verkkoruokakauppansa avannut Oda laajentaa toimitusaluettaan.

14.3. alkaen Odalta voi tilata viikon ruokaostokset myös Järvenpäässä ja Keravalla sekä Tuusulassa Hyrylän alueella (Hyrylä, Lahela, Riihikallio, Ruotsinkylä, Hyökkälä ja Paijala).

Odan erikoisuus on se, että sillä ei ole fyysisiä kivijalkakauppoja vaan Oda toimittaa mobiilisovelluksella tilatut ruokaostokset koteihin 7 päivänä viikossa Vantaalle rakennetusta modernista keräilykeskuksestaan.

Maanantaista perjantaihin Oda toimittaa Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulan Hyrylän alueella klo 7–21 ja lauantaina sekä sunnuntaina klo 9–16.

Kaikille uusille asiakkaille Oda tarjoaa 3 kuukauden ajan ilmaiset toimitukset yli 40 euron ostoksille. Myös 3 kuukauden jälkeen tarjolla on joka päivä ilmaisia kotiinkuljetusaikoja. Alle 40 euron ostoksiin tulee 2,90 euron pienten tilausten toimituslisä.

"Oda on saanut lentävän lähdön Suomessa ja uudenlainen palvelumme on osoittautunut todella suosituksi. Matkan varrella meiltä on kysytty paljon laajentumisestamme. Ensimmäisenä laajennamme toimitusaluettamme Järvenpäähän, Keravalle ja Tuusulan Hyrylän alueelle. Näillä seuduilla asuu paljon lapsiperheitä. He varmasti arvostavat ruoan verkkokauppaa, josta arjen ruoat saa helposti eikä kotiinkuljetuksesta tarvitse maksaa maltaita", sanoo Oda Suomen toimitusjohtaja Tobias Niemi.

2 KOMMENTTIA

DeNiWar1/2

Lisäksi oda voi kuulemma toimittaa ykkösoluttakin kotiovelle, toisin kuin suomalaiset kaupat :D

Päivän lehdestä: "S-ryhmä ja Kesko eivät saa tuoda edes ykkösolutta kotiovelle – norjalainen Oda saa, koska sillä ei ole alkoholin myyntilupaa"

Jotenkin on naurettava tämä suomaa ja sen sekopäiset lainsäädännöt. 2000-luvulla varmaan ainoa maa jossa vähäisenkään alkomaholimäärän sisältävien tuotteiden nettimyynti&kotiinkuljetus on kiellettyä kotimaisille kaupoille :D

Linkki iltalehden uutiseen

tataka2/2

Saisi tulla Turkuun niin voisi kokeilla korvata ruokakaupassa käynnit pysyvästi vaikkapa 3 kuukaudeksi. Tai no ehkä jotain maitoa tms tulisi ostettua lähikaupasta lisäksi.

Toimituksen hinta on syy miksi olen vain korona altistuneena tilannut ovelle kun sinkkutaloudessa ei sitä ruokaa(ja käyttötavaroita esim wc paperi) niin paljoa mene(ehkä 50 euroa viikossa jolloin 10 euron toimituksen hinta olisi jo huimat 20 prosenttia enemmän vs yhdistää joku muu meno kaupassakäyntiin jolloin voi löytää myös poistotuotteita tms tai punalappuisia ruokia).

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki