AfterDawn logo

Näin saat tilattua Amazon Prime Videon halvemmalla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
1 kommentti

Prime Video on Amazonin omistama elokuvien ja sarjojen suoratoistopalvelu, joka normaalisti maksaa 5,99 euroa kuukaudessa (Amazon Prime Videon Suomen hinta ja ilmaisjakson pituus). Palvelu on tosin mahdollista hankkia hieman edullisemmin.

Ratkaisu löytyy Ruotsin Amazonista ja sen Amazon Prime -tilauksesta, joka saapui palveluun viime vuoden syksyllä.

Ruotsin Amazon Prime -tilaus maksaa 59 kruunua kuukaudessa tai 549 kruunua vuodessa. Jälkimmäinen tarkoittaa noin 54 euroa eli tällöin tilaus maksaa 4,5 euroa kuukaudessa.

Primeen kuuluu myös Prime-tilaus Amazonin omistamaan Twitch-palveluun, jonka arvo on 3,99 euroa kuukaudessa. Itse Amazonin verkkokaupassa Prime-tilauksesta ei ole hyötyä, sillä Ruotsin Amazonista ei tuotteita Suomeen toimiteta.


Erikseen ostettuna Amazon Prime Videon tilaus ja yksi Twitch-tilaus maksavat noin 10 euroa kuukaudessa, mutta hankkimalla Ruotsin Amazon Primen vuositilauksen hinta jää 4,5 euroon kuukaudessa. Primea voi myös kokeilla ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Ruotsin Primen hankkiminen saattaa muuttaa Prime Videon kielen ruotsiksi, mutta sen saa vaihdettua takaisin suomenkieliseksi. Itsellä maksutavan valitseminen tosin aiheutti hieman ongelmia, sillä kaikkia kortteja palvelu ei hyväksynyt.

1 KOMMENTTI

harlikka1/1

Prime jäsenyys tilausten osalta pitäisi käydä joka maassa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki