AfterDawn logo

Uusi SkyShowtime -suoratoistopalvelu sai viranomaishyväksynnän - tulossa myös Suomeen myöhemmin vuoden 2022 aikana

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Comcast Corporation ja ViacomCBS tiedottivat viime vuoden elokuussa uudesta SkyShowtime -suoratoistopalvelusta, joka julkaistaan Suomessa ja valituilla Euroopan markkinoilla vuoden 2022 aikana. Palvelu on nyt saanut täyden viranomaishyväksynnän.

"Olemme iloisia siitä, että SkyShowtime on saanut täyden viranomaishyväksynnän ja innoissamme, että voimme tuoda markkinoille uuden, ainutlaatuisen ja houkuttelevan suoratoistopalvelun, joka tarjoaa kattavan valikoiman maailmanluokan sisältöä miljoonille katsojille ympäri Eurooppaa", kommentoi aiemmin tänä vuonna SkyShowtimen toimitusjohtajaksi valittu Monty Sarhan.

SkyShowtime tulee Suomen lisäksi saataville vuoden 2022 aikana Alankomaissa, Albaniassa, Andorrassa, Bosnia-Hertsegovinassa, Bulgariassa, Espanjassa, Kosovossa, Kroatiassa, Montenegrossa, Norjassa, Pohjois-Makedoniassa, Portugalissa, Puolassa, Romaniassa, Ruotsissa, Serbiassa, Slovakiassa, Sloveniassa, Tanskassa, Tsekissä ja Unkarissa.


Uuden palvelun luvataan tarjoavan yli 10 000 tuntia viihdettä kaikenlaiselle yleisölle. Elokuvia ja alkuperäissarjoja on luvassa NBCUniversalin, Skyn ja ViacomCBS:n brändeiltä. Näihin kuuluvat NBCUniversal, Universal Pictures, Sky Studios, Peacock, Paramount+, SHOWTIME, Paramount Pictures ja Nickelodeon.

Tarkkaa tarjontaa ei vielä ole julkaistu. Myös kuukausitilauksen hinta ja varsinainen julkaisupäivä tiedotetaan myöhemmin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki