AfterDawn logo

Netflix testaa uutta etusivun käyttöliittymää

Matti Robinson Matti Robinson

Netflix kokeilee uudenlaisia käyttökokemuksia jatkuvasti ja yhtiö onkin lienee yksi tehokkaimpia A/B-testaajia. Uusia ominaisuuksiakin tuodaan Netflixiin aina silloin tällöin näiden testien perusteella, joista viimeisin esimerkki on Jatka katselua -listan muokkausmahdollisuus.

BGR on puolestaan nyt huomannut Netflixissä uudistetun käyttöliitymän. Etusivun yläosan karusellin uutta ilmettä kokeillaan ilmeisesti pienellä yleisönosalla, kenties ainoastaan Yhdysvalloissa. Oheisen kuvan näköinen karuselli saattaa kuitenkin olla jatkossa kaikkien Netflixissä.

Paljon ulkonäössä on samaa nykyiseen, mutta karusellin valinnoista löytyy kuvan lisäksi ohjelman nimi tekstinä sekä valittaessa pikalinkit toistolle sekä muille valinnoille. Kenties näistä muista valinnoista ohjelman voi lisätä mm. suosikiksi.


Tarina ei kerro onko Netflix kenties suunnittelemassa muutoksia myös muihin näkymiin ja onko listaukset karusellin alapuolella myös muuttuneet. Joudummekin siis odottelemaan joko kattavampaa testiajoa tai uuden käyttökokemuksen virallista julkaisemista.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki