AfterDawn logo

Netflixiin tuli uusi pieni, mutta paljon toivottu toiminto

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
1 kommentti

Netflix on tullut tunnetuksi paitsi sisältönsä, myös erinomaisesti toimivan tekniikkansa ansiosta. Yhtiö myös aktiivisesti seuraa käyttäjäpalautetta ja toteuttaa toisinaan hyvinkin näppäriä, pieniä uudistuksia palveluunsa.

Yksi tällainen on tällä viikolla julkistettu uudistus, jota käyttäjät ovat toivoneet palveluun jo kauan. Kyseessä on Jatka katselua -listan muokkaus. Kyseiselle listalle jäävät roikkumaan kaikki ne sarjat, joita et ole saanut katsottua loppuun asti. Ja monilla käyttäjillä käy niin, että useitakin sarjoja tulee katsottua jakso tai kaksi, kunnes mielenkiinto sarjaan lopahtaa.

Tuon seurauksena Jatka katselua -lista saattaa venähtää tolkuttoman pitkäksi - ja sisältää sellaista, mitä ei todellakaan ole tarkoitus katsoa koskaan loppuun.

Netflix: Näin poistat sarjoja Jatka katselua -listalta


Netflix on nyt lisännyt kaikille tuetuille alustoilleen mahdollisuuden poistaa ohjelmia kyseiseltä listalta. Käytännössä poisto tapahtuu siten, että valitaan listalta sarja, napautetaan sen lisätietoihin ja valitaan sen jälkeen esiin tulevista vaihtoehdoista kohta Poista Jatka katselua -listalya.

Toiminto pitäisi olla käytettävissä tietokoneella, Androidilla, iPhonella, iPadilla sekä kaikilla tuetuilla TV-malleilla jo tänään.

Lue myös: Päivittyvä lista Suomen Netflixiin lisätyistä uusista elokuvista ja sarjoista

1 KOMMENTTI

Bandoorian1/1

Saisivat myös laittaa "elä suosittele tätä sarjaa" sekä lopettaa mainostamasta sarjoja ja leffoja jotka on jo kertaalleen katsonut.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki