AfterDawn logo

Tässä joulukuun kaikki uudet Netflix-sarjat

Matti Robinson Matti Robinson

Joulukuussa Netflix panosti uusiin elokuviin melkoisesti, josta kertoo paitsi määrä niin nimikkäiden näyttelijöiden tähtikaarti. Myös sarjoja tulee joulukuussa melkoisesti, joten käydäänpä ne läpi.

Kansainvälisen tuotannon osalta uutuuksia ovat belgialainen trilleri retkeilijöistä The Coyotes, brasilialainen musiikkisarja The Family That Sings Together: The Camargos, hindinkielinen synkkä rikostrilleri Aranyak, korealainen ruokamatkailuohjelma The Hungry and the Hairy, japanilainen reality-ohjelma vastatutustuneiden rakkaustarinoista The Future Diary, espanjalaiset lyhyttarinat Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe, Elite Short Stories: Samuel Omar ja Elite Short Stories: Patrick, korelainen fantasiatrilleri Bulgasal: Immortal Souls, norjalainen trilleri What Happened in Oslo, korelainen scifi-sarja The Silent Sea, korealainen reality-sarja Single's Inferno, ruotsalainen komedia Anxious People ja saksalainen sosiaalidraama Kitz.


Englanninkielisissä sarjoissa nähdään realityä entisen jenkkifutispelaajan ja Bachelor-sarjasta tutun Colton Underwoodin ulostulosta kertovassa Coming Out Coltonissa, Texasissa sijaitsevan Austinin nuorten sosialisointia sarjassa Twentysomethings: Austin sekä floridalaiskiinteistöfirman ympyröitä realityssä Selling Tampa. Netflix-dokumenttien tulvaa jatkaa David Fincherin ja David Priorin dokumenttisarja elokuvan historiasta Voir, New Yorkin murhaajasta kertova Crime Scene: The Times Square Killer sekä paavista kertova Stories of a Generation - with Pope Francis. Draamasta pitää huolen brittiläinen rikossarja Stay Close.Muksuilla animaatiota tarjoaa Word Party Presents: Math! ja aikuisempaan makuun animaatiota puolestaan Kyle Mooneyn Saturday Morning All Star Hits!.

Tässä vielä kaikki uudet Netflix-sarjat julkaisujärjestyksessä:

Joulukuun 2.
Coyotes

Joulukuun 3.
Coming Out Colton

Joulukuun 6.
Voir

Joulukuun 9.
The Family That Sings Together: The Camargos

Joulukuun 10.
Aranyak
Twentysomethings: Austin
Saturday Morning All Star Hits!

Joulukuun 11.
The Hungry and the Hairy

Joulukuun 14.
The Future Diary

Joulukuun 15.
Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe
Selling Tampa

Joulukuun 18.
Bulgasal: Immortal Souls

Joulukuun 19.
What Happened in Oslo

Joulukuun 20.
Elite Short Stories: Samuel Omar

Joulukuun 23.
Elite Short Stories: Patrick

Joulukuun 24.
The Silent Sea

Joulukuun 25.
Single's Inferno
Stories of a Generation with Pope Francis

Joulukuun 28.
Word Party Presents: Math!

Joulukuun 29.
Anxious People
Crime Scene: The Times Square Killer

Joulukuun 30.
Kitz

Joulukuun 31.
Stay Close

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki