AfterDawn logo

Tässä joulukuun kaikki Netflix-elokuvat: Tähtielokuvissa mm. Sandra Bullock, Benedict Cumberbatch ja Leonardo DiCaprio

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

Joulukuu tuo odotetusti Netflixiin melkoisen määrän katsottavaa. Joululomien aikana voi ahmia valtavat määrät niin jouluelokuvia, stand-up-spesiaaleja, dokumentteja kuin tähtisikermällä varustettua draamaakin.

Myös muksuille tulee tietysti joulun alla paljon katsottavaa. Kokoperheen katsottaviin kuuluvat seuraavat: 90-luvun lopulle sijoittuu 12-vuotiaan Beverlyn rikkinäisestä C-kasetista kertova Mixtape, brittianimaatioista tuttu lammas Shaun saa jouluspesiaalin Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas, tonttuna työskentelevä löytää joulun taian elokuvassa David and the Elves, värikkäät elukat seikkailevat Australiassa animaatiossa Back to the Outback, lasten supersankari StarBeam palaa uudenvuoden spesiaalissa StarBeam: Beaming in the New Year, peikkona heräävästä Hildasta kertova Hilda and the Mountain King, japanilaisanimaatio STAND BY ME Doraemon 2 sekä hylkeiden seikkailuja seuraava Seal Team.

Kansainvälisen tuotannon osalta uutta ovat thai-kauhuelokuva The Whole Truth, hindinkielinen kirjaan perustuva draama kirjailijasta Cobalt Blue, meksikolainen teinien romkom Anonymously Yours, tositarinasta kertovaan kirjaan perustuva koomikkolegendan tarina Asakusa Kid, italialainen romkom Still Out of My League, 1980-luvun Napoliin sijoittuva draama nuoren Fabietton tulevaisuudesta The Hand of God, Nollywood-jouluelokuva A Naija Christmas, meksikolaisjoulukomedia Grumpy Christmas ja espanjalaiskomedia joulua vihaavasta tilintarkastajasta 1000 Miles from Christmas, intialainen supersankarielokuva Minnal Murali, tositarinaan perustuva ranskalaisdraama pikkutytöstä ja hänen eläinystävästä Vicky and Her Mystery ja brassikomedia ajatuksia lukevasta lääkärioppilaasta Lulli.Englanninkielinen ohjelmisto kasvaa romanttisilla joulukomedioilla Single All The Way ja A California Christmas: City Lights, Maggie Gyllenhaalin ohjaamalla ja kirjaa perustuvalla draamalla The Lost Daughter, valtaisan tähtikaartin (mm. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep) sisältävällä komedialla Don't Look Up, Benedict Cumberbatchin ja Kirsten Dunstin tähdittämällä kirjaan perustuvalla draamalla The Power of the Dog sekä Sandra Bullockin The Unforgivable -draamalla, joka kertoo vankilasta vapautuneesta murhaajasta.
Dokumenttielokuvissa ainoana uutuutena on koko perheelle soveltuva tarina pienen pallokalan seikkailusta Isossa valliriutassa Puff: Wonders of the Reef . Komediaa sen sijaan tulee mukavasti ja isojen nimien saattelemana. Uusia stand-up-spesiaaleja ovat: Carolin Kebekus: The Last Christmas Special, Russell Howard: Lubricant, Nailed It! -ohjelman juontaja Nicole Byerin BBW (Big Beautiful Weirdo), koomikkolegenda Jim Gaffiganin Comedy Monster ja naurustaan tunnetun huipputason brittikoomikon Jimmy Carrin His Dark Material.

Tässä vielä kaikki joulukuun Netflix-elokuvat julkaisujärjestyksessä:

Joulukuun 1.
The Power of the Dog

Joulukuun 2.
Single All the Way
The Whole Truth

Joulukuun 3.
Cobalt Blue
Mixtape
Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas

Joulukuun 6.
David and the Elves

Joulukuun 7.

Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo)


Joulukuun 8.
Carolin Kebekus: The Last Christmas Special

Joulukuun 9.
Asakusa Kid

Joulukuun 10.
Anonymously Yours
Back to the Outback
Still Out of My League
Two
The Unforgivable

Joulukuun 14.
Russell Howard: Lubricant
StarBeam: Beaming in the New Year

Joulukuun 15.
The Hand of God

Joulukuun 16.
A California Christmas: City Lights
A Naija Christmas
Puff: Wonders of the Reef

Joulukuun 21.
Jim Gaffigan: Comedy Monster
Grumpy Christmas

Joulukuun 24.
1000 Miles from Christmas
Don't Look Up
Minnal Murali
STAND BY ME Doraemon 2
Vicky and Her Mystery

Joulukuun 25.
Jimmy Carr: His Dark Material


Joulukuun 26.
Lulli

Joulukuun 30.
Hilda and the Mountain King

Joulukuun 31.
The Lost Daughter
Seal Team

1 KOMMENTTI

matrix821/1

Lasten elokuvaa Shaun the Sheep: The Flight Before, en löytänyt.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki