AfterDawn logo

Razer julkisti Kaira Pro -kuulokkeet PS5:lle

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Razer on julkistanut uudet Kaira Pro -pelikuulokkeet Sonyn PlayStation 5 -konsolille, jotka hyödyntävät PS5:n tuttuja värejä. Aiemmin Razer on tuonut vastaavalla nimellä kuulokkeet myös Xboxille.

PS5:n Kaira Pro -kuulokkeiden erikoisuus on HyperSense -teknologian käyttö, joka tuottaa haptista palautetta pelistä saatujen äänien perusteella.

Äänestä vastaa TriForce Titanium 50mm:n elementit. Pelikaverien kanssa kommunikointi onnistuu irrotettavan mikrofonin kanssa, jonka luvataan tuottavan selkeää ääntä. Kuulokkeissa on myös sisäänrakennettu mikrofoni, jota voi käyttää esimerkiksi mobiililaitteiden kanssa, kun kuulokkeet yhdistää Bluetoothilla.

Samalla esiteltiin Kaira-kuulokkeet, joiden erikoisuus on SmartSwitch-ominaisuus. Tämä mahdollistaa saumattoman vaihdon 2,4 GHz:n ja Bluetooth-laitteiden välillä.

Razerin PS5 ohjaimen lataustelakka kolmessa värissä


Razerin PS5-tuotteiden linjaston täydentää ohjaimien lataustelakka.

Telakkaan voi laittaa latautumaan yhden ohjaimen kerrallaan. Razerin mukaan täyteen lataus onnistuu alle 3 tunnissa.

Telakka on saatavilla kolmessa värissä: valkoinen, musta ja punainen. Nämä värit vastaavat Sonyn mustaa ja punaista DualSense-ohjainta.

Kaira Pro -kuulokkeet maksavat 219,99 euroa ja ne tulevat saataville joulukuussa. Kaira-kuulokkeet maksavat 109,99 euroa ja lataustelakka puolestaan 59,99 euroa. Nämä tulevat saataville heti.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT