AfterDawn logo

Razer julkisti Kaira Pro -kuulokkeet PS5:lle

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Razer on julkistanut uudet Kaira Pro -pelikuulokkeet Sonyn PlayStation 5 -konsolille, jotka hyödyntävät PS5:n tuttuja värejä. Aiemmin Razer on tuonut vastaavalla nimellä kuulokkeet myös Xboxille.

PS5:n Kaira Pro -kuulokkeiden erikoisuus on HyperSense -teknologian käyttö, joka tuottaa haptista palautetta pelistä saatujen äänien perusteella.

Äänestä vastaa TriForce Titanium 50mm:n elementit. Pelikaverien kanssa kommunikointi onnistuu irrotettavan mikrofonin kanssa, jonka luvataan tuottavan selkeää ääntä. Kuulokkeissa on myös sisäänrakennettu mikrofoni, jota voi käyttää esimerkiksi mobiililaitteiden kanssa, kun kuulokkeet yhdistää Bluetoothilla.

Samalla esiteltiin Kaira-kuulokkeet, joiden erikoisuus on SmartSwitch-ominaisuus. Tämä mahdollistaa saumattoman vaihdon 2,4 GHz:n ja Bluetooth-laitteiden välillä.

Razerin PS5 ohjaimen lataustelakka kolmessa värissä


Razerin PS5-tuotteiden linjaston täydentää ohjaimien lataustelakka.

Telakkaan voi laittaa latautumaan yhden ohjaimen kerrallaan. Razerin mukaan täyteen lataus onnistuu alle 3 tunnissa.

Telakka on saatavilla kolmessa värissä: valkoinen, musta ja punainen. Nämä värit vastaavat Sonyn mustaa ja punaista DualSense-ohjainta.

Kaira Pro -kuulokkeet maksavat 219,99 euroa ja ne tulevat saataville joulukuussa. Kaira-kuulokkeet maksavat 109,99 euroa ja lataustelakka puolestaan 59,99 euroa. Nämä tulevat saataville heti.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki