AfterDawn logo

Sony julkaisi uuden mustan ja punaisen DualSense-ohjaimen PS5-konsolille

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sony on tarjonnut tähän mennessä PlayStation 5 -konsolin ohjaimeksi vain yhtä värivaihtoehtoa. Valkoinen DuaSense -ohjain saa vierelleen punaisen Cosmic Red ja mustan Midnight Black vaihtoehdon.

Cosmic Red -värivaihtoehdossa punainen on vallannut suurimman osan ohjaimesta. Alkuperäisen valkoisen ohjaimen tapaan sauvojen kohdalta ohjain on edelleen musta. Lisäksi liipaisimet ovat mustat.

Midnight Black -värivaihtoehto puolestaan koostuu kahdesta mustan sävystä.

Uudet värivaihtoehdot saapuvat myyntiin maailmanlaajuisesti kesäkuun aikana. Tarkempaa saatavuutta ei kerrottu, sillä se vaihtelee alueittain. Myöskään hintaa ei paljastettu, mutta alkuperäinen valkoinen DualSense -ohjain maksaa 69 euroa, joten uudet värivaihtoehdot sijaitsevat todennäköisesti myös tässä hintaluokassa.


Päivitys 18.5. Midnight Black -versio maksaa 69,90 euroa ja Cosmic Red 74,90 euroa. Ohjaimet ovat ennakkotilattavissa Suomessa muun muassa Elisalla ja Verkkokauppa.comilla. Toimitukset aloitetaan kesäkuussa.

Dualsense ohjain punaisessa cosmic red värissä sivulta kuvattuna
cosmic red värissä myös pohja on punainen
Midnight black värivaihtoehdossa käytetään kahta mustan sävyä

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki