AfterDawn logo

Toy Story -leffan Buzz Lightyear saa oman leffansa: Traileri julki

AfterDawn AfterDawn

Vuonna 1995 ilmestynyt Toy Story - leluelämää oli Pixarin valtava menestysleffa, joka on poikinut sittemmin kolme jatko-osaa. Nyt elokuva saa tavallaan täysin uuden kulman, kun uutuusleffa julkistettiin.

Yksi Toy Story -elokuvien päähahmoista on ollut Buzz Lightyear -niminen astronautti - tai siis lelu, joka esittää kyseistä astronauttia. Uusi Pixarin elokuva keskittyy kyseisen lelun esikuvaan, oikeaan astronauttiin nimeltä Lightyear. Eli liikutaan hyvin vahvalla metatasolla.

Uusi Disneyn ja Pixarin elokuva Lightyear saapuu elokuvateattereihin vuoden 2022 kesällä.

Leffan ensimmäinen traileri julkistettiin ja se on katsottavissa alla:


Kohti ääretöntä - ja sen yli!

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki