AfterDawn logo

GeForce Now -pilvipelipalvelu sai tehokkaan RTX 3080 -jäsenyyden

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

NVIDIA lisäsi GeForce Now -pilvipelipalveluun uuden jäsenyyden, joka nostaa pilvipelaamisen ihan uudelle tasolle. Kyseessä on GeForce NOW RTX 3080 -jäsenyys, joka tarjoaa GeForce RTX 3080 -näytönohjainta vastaavaa tehoa pilvipelaamiseen.

Tämän jäsenyyden avulla pelaajat pystyvät striimaamaan vaikkapa Steamin ja Epic Gamesin pelejä jopa 1440p-resoluutiolla ja 120 fps:n nopeudella Windows-koneille ja Mac-koneille, 4K HDR -tarkkuudella NVIDIA SHIELD TV:lle tai 120 fps:n nopeudella valituille Android-laitteille.

Jäsenyyden avulla voi ottaa hyödyn esimerkiksi uudesta MacBook Prosta, jossa on 120 hertsin ProMotion -näyttö.

GeForce NOW RTX 3080 -jäsenyyttä tarjotaan ensimmäisenä perustaja- ja prioriteettijäsenille. Jäsenyyden hinta on 99,99 euroa 6 kuukauden osalta.


Myöhemmin ennakkotilaukset tulevat saataville muille. Käyttöön jäsenyys tulee Euroopassa joulukuun aikana ja Yhdysvalloissa marraskuussa.

Jäsenyydellä saa 8 tunnin peli-istunnot, kun normaalisti se on 6 tuntia.

GeForce NOW -palvelun edellyttämä yhteysnopeus on vähintään 35 Mb/s, kun striimaustarkkuus on enintään 1440p ja nopeus enintään 120 FPS. Lisäksi suosituksena on kiinteä Ethernet-yhteys tai langaton 5 GHz:n reititin.

Lisätietoa saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki