AfterDawn logo

JBL julkaisi Flip 6 -kannettavan kaiuttimen - parempi ääni ja IP67-luokitus

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

JBL on päivittänyt suosittua Bluetooth-kaiuttimien Flip-sarjaa. Uusi Flip 6 tarjoaa edeltäjään nähden parempaa ääntä sekä uudistetun värivalikoiman.

Kaiuttimessa on uudistettu logo, joka on nyt isompi. Kaiuttimessa käytetään korkealuokkaisia materiaaleja ja laite on nyt saanut IP67-luokituksen pölyn- ja vedenkestävyydelle. Flip 5 -mallissa on IPX7-luokitus eli se kestää vain vettä.

Äänen osalta Flip 6 sisältää kaksoispassiivielementin, tehokkaan kilparatamuotoisen bassoelementin ja erillisen diskanttielementin.

"Olemme iloisia voidessamme esitellä uusimman kannettavan JBL Flip kaiuttimen, Flip 6. Uudella näyttävällä logolla varustettu JBL Flip 6 on edeltäjiään tehokkaampi ja sen on ladattu täyteen JBL:n uusinta ääniteknologiaa," kertoo Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Division.


"Jo JBL Flip 5 kaiuttimesta tutuilla ominaisuuksilla, kuten PartyBoostilla ja innovatiivisella kilparadan muotoisella bassoelementillä, varustettu Flip 6 sisältää erillisen diskanttielementin sekä kaksoispassiivielementin, jotka antavat uutta syvyyttä ja voimaa musiikkiin."

Uudessa mallissa käytetään nyt Bluetooth 5.1 -yhteyttä, kun edeltäjämallissa on Bluetooth 4.2.

Akusta riittää virtaa 12 tunniksi. Lisäksi kaiutin tukee PartyBoost-ominaisuutta eli kahta yhteensopivaa kaiutinta voi käyttää stereoäänen tuottamiseen.

JBL Flip 6 tulee saataville marraskuussa 2021 ja sen suositushinta on 139 euroa. Värivaihtoehdot ovat Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green tai Squad.

Flip 6 kaiutin useissa eri värivaihtoehdoissa

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki