AfterDawn logo

Roomba törmäsi laiskimpaan mahdolliseen esteeseen: koira, joka ei *todellakaan* väistä

AfterDawn AfterDawn

Arvokkaammat Roomban robotti-imurit luovan siivoamastaan alueesta kartan, josta voi imuroinnin jälkeen tarkastella helposti alueet, joista roboimuri on saanut siivottua - ja samalla kartalta näkee myös alueet, joihin imuri ei jostain syystä ole päässyt.

Twitter-käyttäjä Chris Carman jakoi hiljattain twiitin odottamattomasta esteestä, johon hänen siskonsa Roomba oli törmännyt. Siivouskartta näytti jotenkin epäilyttävän tutulta imuroinnin jälkeen.

Roomba kohtasi esteen
lähde: Twitter

Ja sama tilanne toistui pari päivää myöhemminkin, tällä kertaa vain eri kohdassa asuntoa.


Roomba kohtasi esteen, toisenkin kerran
lähde: Twitter

Ja syypää oli siivouksen ajaksi kotiin vahtikoiraksi jätetty perheen Bear-koiranpentu. Kahdeksan kuukauden ikäinen Bear ei ilmeisesti hätkähdä pikkujutuista, kuten vaikkapa itseensä törmäilevästä robotti-imurista, joten Roomban ei auttanut kuin luovuttaa ja todeta, että tätä estettä ei nyt voi yksinkertaisesti siirtää ja aluen tältä kohdalta jää imuroimatta.

Koira nukkuu lattialla
kuva: Søren Hugger Møller / Flickr

Ensimmäisessä kuvassa Bearin hahmo on piirtynyt kartalle niin täydellisesti, että imurin on käytännössä täytynyt törmäillä Beariin joka puolelta - koiran kertaakaan liikkumatta sijoiltaan mihinkään.


Koiran omistajan, Acacia Carman-Haurin mukaan Bear on äärimmäisen rento ja laiskanpulskea tapaus, joka ei hätkähdä oikein mistään. Kuten tämäkin tapaus osoittanee.

Roomban malli ei tullut jutun yhteydessä selville, mutta kartan perusteella oletamme, että kyseessä on arvostelussammekin pärjännyt Roomba i7+ tai Roomba s9+.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki