AfterDawn logo

Varma match? Löytöeläinkodin kissat ja koirat liittyivät Tinderiin ihastuttavilla kuvilla

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Saksalainen löytöeläinkotia ylläpitävä eläinsuojelujärjestö on liittynyt deittisovellus Tinderiin ja luonut kodittomille eläimille omia Tinder-profiileja. Tarkoituksena olisi löytää eläimille hyvät kodit deittisovelluksen kautta.

Löytöeläinkoti palkkasi paikallisen mainostoimiston ottamaan kuvia viidestätoista kissasta ja koirasta, joille ei ollut löytynyt vielä uutta kotia. Sen jälkeen löytöeläinkoti loi kullekin nappisilmälle omat Tinder-profiilit.

"Vaikutus oli aivan käsittämätön!", kertoo järjestön edustaja Jillian Moss Reutersille antamassaan haastattelussa.

Tinderiin päätyneet eläimet ovat keränneet hurjan suosion ja valtavan määrän matcheja. Munich Animal Welfare Association toivoo nyt, että kampanjan ansiosta kaikki sen suojissa olevat eläimet löytävät itselleen uuden kodin.

Kampanjalla oli Tinderin hyväksyntä ja yhtiön edustaja kertoikin Tinderin toivovan kampanjasta syntyvän elinikäistä rakkautta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki